Alves participa en la golejada a Zimbawe (3-0)

02.06.2010 19:22

Una gran jugada del blaugrana Dani Alves, que ha jugat mitja part, ha servit perquè Elano marqués el tercer gol que tancava la victòria contra el combinat de Zimbawe. Bastos i Robinho han estat els altres golejadors.

A només dues setmanes de l’inici del Mundial, la selecció brasilera s’ha desfet de Zimbawe per 3-0. El partit, poc vistós en la seva majoria, s’ha resolt gràcies a tres jugades aïllades que han provocat els gols de l’equip dirigit per Dunga.

Els gols de Bastos i Robinho posen color a la primera part

El seleccionador brasiler ha alineat el teòric onze titular per enfrontar-se a l’amistós contra la dèbil Zimbawe. La canarinha no acabava de trobar-se còmode al camp, ja que oferia un joc força apagat. Una diana del lateral Michael Bastos al minut 40 i una altra de Robinho al 43 han animat una mica la primera part.

Genialitat d’Alves i gol d’Elano

Dani Alves ha entrat a la represa. El defensa del Barça ha agafat una pilota i, després de fer una paret amb Julio Baptista, ha enviat una pilota perfecta a Elano, que ja esperava a l’àrea petita per rematar a porteria. El tercer gol de la canarinha ha arribat, sense cap mena de dubte, en la millor jugada de Brasil.