Mèxic goleja Gàmbia (5-1)

31.05.2010 11:28

La selecció mexicana va golejar Gàmbia en el partit de preparació per a la propera Copa del Món, en un matx que es va jugar a la ciutat francesa de Thonon-les-Bains. Márquez i Jonathan dos Santos van jugar els 90'. La tricolor va guanyar per 1-5.

Bon partit dels mexicans davant d’una selecció que no jugarà el Mundial africà. Márquez, capità de la ‘tricolor’, va jugar de tercer defensa central, amb tasques organitzatives al migcamp. Dos Santos, que va jugar també tot el matx, ho va fer per les bandes en posicions ofensives. Tot i no marcar cap dels cinc gols fets per la selecció de Javier Aguirre, els dos blaugranes van estar a un bon nivell. Mèxic jugarà contra Itàlia el proper dimecres abans de viatjar cap a Sud-àfrica.

Empat francès a Tunísia

titifrance.jpgFrança va jugar també un partit amistós a Rades amb Tunísia. Abidal va jugar els primers 45 minuts, mentre que Henry va jugar la segona part, entrant en el descans en el lloc de Franck Ribéry. Els africans es van avançar a la primera part i els europeus van empatar a la segona gràcies a una acció del jugador de l’Arsenal William Gallas.

Empat del ‘elefants’

Costa d’Ivori va empatar davant Paraguai a dos gols. Les dues seleccions jugaran la Copa del Món. El blaugrana Touré Yaya va jugar els 90 minuts del partit que presentava la novetat de Swen Göran Eriksson, que va dirigir el primer partit de la selecció africana.
Brasil, la propera
La selecció del Brasil d’Alves juga dimarts a Harare contra Zimbabwe, en partit amistós. Espanya ho farà dimecres en terres austríaques davant Corea. El mateix dia jugarà Mèxic contra la campiona del món, Itàlia, mentre que dijous, a les Illes Reunión, França s’enfrontarà a la Xina.