Cara i creu per a França i Mèxic

27.05.2010 10:20

Cara i creu en els amistosos de França i Mèxic

França guanya Costa Rica (2-1) en el primer amistós abans del Mundial. Abidal va ser titular i Henry va jugar la segona part. Mèxic, sense Márquez ni Jonathan dos Santos, cau davant Holanda per 1-2.

França i Mèxic van millorar anteriors actuacions tot i aconseguir resultats ben diferents. La selecció de Domenech va guanyar Costa Rica per 2-1 en el primer amistós abans del Mundial 2010, mentre que Mèxic no va poder superar Holanda i va caure derrotada per 1-2 en el segon amistós que ha jugat a terres alemanyes.

Abidal, titular i Henry va jugar el segon temps

Raymond Domenech va donar minuts als dos internacionals blaugrana en el primer amistós de França abans del Mundial 2010 jugat a Lens. Abidal va sortir en l’onze inicial i va jugar els 90 minuts, mentre que Henry va entrar en el segon temps. França va millorar anteriors actuacions. Domenech va apostar per un 4-3-3 més ofensiu i l’equip va oferir més mobilitat i verticalitat en el seu joc.

HENRY_FRANxA-IRLANDA.jpgTot i això, van ser els centreamericans els que van avançar-se en el marcador en el minut 11 gràcies a un potent xut d’Hernández des de fora de l’àrea. França va reaccionar al gol i deu minuts després, una centrada de Ribéry la va desviar Sequeira al fins de la xarxa. El gol de la victòria dels gals va arribar ben entrada la segona part quan el debutant Valbuena va superar Navas amb un xut llunyà.

Mèxic cau davant Holanda (1-2)

Javier Aguirre va donar descans a Rafa Márquez i no va alinear Jonathan dos Santos. Sense els dos blaugranes, Mèxic va perdre davant Holanda per 1-2 en el segon amistós que juguen a terres alemanyes disputat a Friburg. Van Persie va marcar els dos gols holandesos, mentre que Javier Hernández va retallar diferències en el minut 74. Mèxic va millorar la imatge que va oferir davant Anglaterra en l’anterior amistós, però això no va ser suficient per imposar-se a una Holanda superior.

Espanya debuta el 29
El combinat de Vicente del Bosque jugarà el primer amistós previ al Mundial 2010 el proper dissabte 29 de maig. Ho farà contra la selecció de l’Aràbia Saudita a la ciutat austríaca d’Innsbruck. El segon i últim amistós abans de viatjar a Sud-àfrica el jugarà a Múrcia el 8 de juny i el rival serà Polònia.