Pedro: un gol amb valor afegit

27.04.2010 12:09

Sandra Sarmiento

La diana del davanter canari al Giuseppe Meazza pot acabar sent determinant en l’eliminatòria de semifinals contra l’Inter. Pedro també va ser protagonista davant els italians al Camp Nou.

Pedro Rodríguez va tornar a marcar en un partit important. En aquest cas, en el Giuseppe Meazza de Milà. Ja ens hi té acostumats, però no deixa mai de sorprendre. I aquest pot ser un gol que serveixi al Barça per accedir a la final del Bernabéu. El valor doble dels gols marcats en camp contrari en una eliminatòria de semifinals, pot tenir el seu pes en or.

L’eliminatòria amb el Chelsea

semis_champions_2000.JPGPot servir com a exemple. És l’última remuntada històrica. La de l’any 2000. En el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, el Barça va perdre 3-1 a Stamford Bridge. El portuguès Luís Figo va fer l’únic gol dels culers a Londres. Una diana que va servir als blaugranes per empatar l’eliminatòria al Camp Nou i superar el Chelsea a la pròrroga.

Els gols de Pedro davant l’Inter

2009-11-24_FCB_-_INTER_DE_MILAN_006.jpgEl davanter canari del Barça ja sap el que és fer un gol al conjunt de Mourinho al Camp Nou. En el penúltim partit de la fase de grups, el blaugrana van superar l’Inter per 2-0 amb gols de Pedro i Piqué. Dissabte contra el Xerès, el futbolista del planter va descansar i té moltes opcions de ser titular dimecres.

Lligat a les cites importants

supercampions_x3x.jpgMònaco, Abu Dhabi, el Santiago Bernabéu o el Giuseppe Meazza. Són partits decisius de la temporada. I tots van units a Pedro Rodríguez. Va fer el gol que va servir al Barça per guanyar la Supercopa d’Europa. Va donar la pròrroga en el Mundial de Clubs i a Madrid va certificar una victòria històrica a la Lliga. El gol de Milà podria valer una final de Champions.
Tercer màxim golejador de la plantilla
Amb 20 gols, Pedro s’ha situat aquesta temporada al podi dels realitzadors del primer equip. Messi, amb 40 dianes, ocupa la primera posició i Zlatan Ibrahimovic, amb 21 gols, és el segon classificat. El canari, actualment, va tercer.