Victòria de l’Arsenal a l’últim minut (1-0)

03.04.2010 19:51

L’Arsenal, que s’enfronta al Barça dimarts en el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, ha guanyat per 1-0 el Wolverhampton Wanderers, amb un gol de Bendtner en el minut 95.

Arsène Wenger té un ull posat al partit de dimarts contra el Barça. Ha donat descans a jugadors que juguen habitualment, com ara Clichy, Diaby, Nasri o Bendtner.

Gol en temps afegit

Tot i dominar clarament el joc durant tot el partit, els Wolves han sabut defensar al màxim la seva porteria i no ha estat fins al minut 95 quan Niklas Bendtner, que ha entrat al terreny de joc al minut 64 en el lloc d’Eboue, ha marcat el gol que ha donat la victòria a l’Arsenal.

Lluiten pel títol

Quan falten cinc partits per al final de la temporada, l’equip d’Arsène Wenger continua tercer a la classificació de la Premier League, amb 71 punts, un punt menys que el Manchester United, que s’ha col·locat segon després de perdre davant del Chelsea (1-2).

Amb aquesta victòria els ‘gunners’ continuen somiant amb el títol de la Premier League després de la derrota del United.