Puyol i Piqué es perdran la tornada

31.03.2010 23:12

Roger Bogunyà

Carles Puyol i Gerard Piqué es perdran el partit de dimarts al Camp Nou. El capità ha estat expulsat i el ‘3’ blaugrana ha vist una groga que comporta suspensió. Cesc també està sancionat.

El de l’Emirates Stadium ha estat un partit intensíssim. I, com a tal, ha acabat amb un munt d’ocasions i targetes. El Barça només n’ha rebut dues, però totes dues comporten suspensió per als jugadors blaugranes.

Puyol: vermella directa

2010-03-31_PARTIDO_33.JPGQui primer l’ha rebut ha estat Gerard Piqué, tot just després de l’1-2 de Walcott. Era el minut 71 i l’equip llavors ja sabia que el ‘3’ del Barça no jugaria al Camp Nou. La mala sort ha atacat els centrals blaugranes en el tram final de partit, perquè Puyol ha estat expulsat en el minut 83.

2010-03-31_PARTIDO_36.JPGL’acció, un penal sobre Cesc quan aquest estava a punt de rematar dins l’àrea petita, ha estat sancionada amb una vermella directa. Carles Puyol, que com Piqué es trobava a una groga de la sanció, continuarà a una targeta de la sanció, perquè la vermella d’aquest dimecres no compta en aquest sentit.

Cesc, tampoc

2010-03-31_PARTIDO_39.JPGEl bàndol local també patirà al Camp Nou una absència important. Es tracta de Cesc Fàbregas, que en el minut 44 de partit ha vist una groga que també comporta suspensió. L’ha rebut per una entrada sobre Sergio Busquets.
Moment en què Piqué rep la groga que no el permetrà jugar al Camp Nou. Fotos: Miguel Ruiz-FCB
Henry, ovacionat
Thierry Henry ha estat ovacionat per la seva antiga afició en el minut 76. El francès, que ha entrat en el lloc d’Ibrahimovic, ha tingut una rebuda increïble, amb tot l’Emirates Stadium dempeus i amb un munt de pancartes que han agraït les vuit temporades que va passar a l’Arsenal (1999-2007).