Derrota de l’Sttutgart davant el Schalke (2-1)

13.03.2010 09:08

Derrota de l’Sttutgart abans de viatjar a Barcelona (2-1)

El Schalke 04 es va imposar davant l’Sttutgart per 2-1 i allunya el pròxim rival del Barça de la part alta de la classificació. Gross no va reservar cap jugador de cara al partit de dimecres al Camp Nou.

El rival del Barça en els vuitens de final de la Lliga de Campions va caure en el Veltins Arena per 2-1 davant el líder provisional de la Bundesliga. El Schalke 04 va trencar una bona ratxa de l'Sttutgart de tres partits consecutius sense conèixer la derrota en un partit que va decidir un gol de Kuranyi en possible fora de joc.

L’Sttutgart, amb tota l'artilleria

Christian Gross es va prendre el partit molt seriosament. Prova d'això és que va oblidar el decisiu compromís de dimecres al Camp Nou alineant uns onze de gala amb Lehmann, Träsch, Tasci, Niedermeier, Molinaro, Kuzmanovic, Khedira, Gebhart, Hleb, Pbregniak i Cacau. No obstant això, el Schalke va demostrar ser un seriós aspirant al títol i es va imposar amb justícia.

SCHALKE-STTUTGART_1.jpgEn el minut 46, Edu va avançar els locals, però l'alegria va durar tot just quatre minuts, ja que en el 50, Tasci retornava la igualtat al marcador. Tampoc van poder celebrar-ho durant molt temps els jugadors de l'Sttutgart, ja que en el minut 55 un gol en posició dubtosa de Kuranyi va col·locar el definitiu 2-1 al marcador.