Mèxic guanya Nova Zelanda (2-0)

04.03.2010 09:59

Mèxic guanya fàcilment Nova Zelanda (2-0)

La selecció de Mèxic va guanyar Nova Zelanda per 2-0 en l'amistós disputat a Pasadena. Els blaugrana Márquez i Jonathan Dos Santos van sortir en l'onze inicial.

El combinat de Javier Aguirre es va imposar sense dificultats a la selecció de Nova Zelanda (2-0) en el partit amistós disputat a l'estadi Rose Bowl de Pasadena (Califòrnia) davant 80.000 espectadors. Els blaugranes Rafa Márquez i Jonathan Dos Santos van sortir en l'onze inicial. El defensa va jugar els 90 minuts, mentre que el migcampista va ser substituït en el minut 61 per Israel Castro. A l'equip també va jugar l'exjugador del Barça, Giovanni Dos Santos, coincidint amb el seu germà Jonathan.

Dues bones ocasions de Jonathan

Dos_Santos_amb_Mexic.jpgEl petit dels Dos Santos va quallar una bona actuació i va gaudir de dues bones ocasions per marcar el seu primer gol amb la selecció. En el minut 27 del primer temps, Jonathan va fer un xut creuat que va sortir fora per poc. A continuació, el blaugrana va estavellar la pilota al travesser després de rematar una passada de Cuauhémoc Blanco.

Els dos gols van arribar en el segon temps. En el minut 54, Javier "Chicarito" Hernández va marcar l’1-0 i, tres minuts després, Carlos Vela establiria el definitiu 2-0 per a Mèxic. El 17 de març, Mèxic jugarà un altre partit amistós davant la selecció de Corea del Nord a Torreón (Mèxic).