Triomfs d’Espanya i d’Argentina

03.03.2010 23:44

Set blaugrana en els triomfs d’Espanya i d’Argentina

Fins a set jugadors del FC Barcelona han participat en les victòries d’Espanya contra França (0-2) i d’Argentina contra Alemanya (0-1). Piqué i Sergio pel combinat espanyol i Messi amb Argentina han disputat els 90 minuts.

Les seleccions espanyola i argentina s’han emportat la victòria en el darrer partit amistós abans de l’estada de preparació per al mundial de Sud-àfrica. Espanya, amb un clar 0 a 2, ha derrotat França en un partit on han participat els sis jugadors blaugrana citats per a l'ocasió. Amb el combinat espanyol, Xavi i Puyol han jugat una part, Iniesta 63 minuts i Piqué i Sergio han estat sobre la gespa tot el partit. Henry, per la seva part, ha estat substituït quan faltaven 20 minuts per al final. L’Argentina també s’ha endut el triomf, aquesta vegada contra la selecció d'Alemanya. Messi ha jugat els 90 minuts.

Els primers 45 minuts sense rival

Espanya4.jpgEl combinat de Vicente Del Bosque no ha tingut rival a la primera part. La selecció francesa, que amb prou feines ha creat perill, ha vist com dos gols de la selecció espanyola posaven el partit molt coll amunt per als de Domenech. Una assistència del blaugrana Iniesta,  l'ha deixat passar Silva, i l'ha aprofitat David Villa per marcar el 0 a 1. Quan ja quedava poc per al descans, un xut de Sergio Ramos, que ha desviat amb la punta de la bota el central Escudé, ha despistat Lloris i s'ha convertit en el 0 a 2.

França reacciona sense trobar porteria

Els 'bleus' han mostrat símptomes de millora a la represa, però no han tingut sort de cara a porteria. Una rematada amb el cap de Cisse que, entre Casillas i el pal han refusat la pilota, ha estat l’ocasió més clara dels francesos per escurçar diferències en ell marcador. La selecció espanyola, lluny de conformar-se amb el 0 a 2, ha seguit apostant pel joc ofensiu i ha tingut en Torres una magnífica oportunitat d’aconseguir el tercer, però Lloris, molt ben col·locat, ho ha evitat.

Victòria de prestigi d’Argentina

La selecció d’Argentina, amb Leo Messi al capdavant, ha derrotat una sempre complicada Alemanya. Els de Maradona n'han tingut prou amb un gol de Gonzalo Higuaín a tocar del descans per guanyar els germànics a l'Allianz Arena. Aquesta victòria, davant d’un conjunt que sempre és favorit a totes les competicions que disputa, donarà moral a uns jugadors argentins que van patir molt per classificar-se per al mundial.

Les seleccions cedeixen el protagonisme als clubs
Els internacionals blaugrana no tornaran a disputar un partit amb les seves seleccions fins que la temporada tanqui les portes. Serà llavors quan els combinats internacionals farann una estada de preparació per al mundial de Sud-àfrica.