Jeffren juga i guanya amb la sub-21

02.03.2010 20:58

La selecció espanyola sub-21 ha derrotat la de Liechtenstein per 3 a 1 en el partit corresponent al Campionat d’Europa. El blaugrana Jeffren ha jugat 70 minuts.

El partit correspon al Grup IV de la fase de classificació de l’Europeu del 2011 que jugarà la fase final l’estiu d’aquest any a Dinamarca. El jugador del FC Barcelona Jeffren Suárez ha actuat, des de l’inici,com a extrem dret i ha portat el dorsal ‘7’ a l’esquena. Durant tota la primera part, el davanter del Barça ha canviat de posició cada quart d’hora per fer-ho també d’extrem esquerre i de davanter centre.

Els gols

La selecció dirigida per López Caro ha marcat el primer gol als 12 minuts, gràcies a una bona acció a pilota aturada del jugador del Getafe Dani Parejo. L’equip espanyol ha disposat d’innombrables ocasions per marcar més gols, però la sort no els ha acompanyat davant una selecció, la centreeuropea, que ha mostrat bons conceptes futbolístics.

Liechtenstein ha empatat als 58 minuts de partit. Un minut després, Jeffren ha estat ben a prop de fer el segon gol, però la seva rematada de cap ha trobat el pal esquerre de la porteria rival.

Fran Mérida per Jeffren

Als 69 minuts de partit un exblaugrana, Fran Mérida, ha entrat al terreny de joc en el lloc de Jeffren. Als 73 mimuts el jugador del Deportivo Adrián ha fet el segon gol per als espanyols. El jugador del Sevilla Diego Capel ha fet el definitiu 3 a 1 a les acaballes del partit des del punt de penal.

Amb els tres punts d’aquesta nit la sub-21 espanyola s’acosta a la primera plaça del seu grup, que encapçala Holanda amb tres punts més que l’equip de López Caro. També ha participat i ha jugat tot el partit el central del FC Barcelona Alberto Botía, que juga aquesta temporada cedit a l’Sporting de Gijón.