Golejada de l’Stuttgart (1-5)

20.02.2010 19:48

L’Stuttgart, rival del Barça dimarts en l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, ha vençut aquest dissabte a la tarda el Colònia per 1 a 5.

El gran protagonista del partit de l’Stuttgart ha estat Cacau, que ha marcat quatre dels cinc gols que l’Stuttgart ha fet al Colònia. El rival del Barça a la Lliga de Campions ha escombrat del camp el Colònia i ha aconseguit un triomf que li fa tenir la moral ben alta de cara a la visita del Barça de dimarts.

Precisament Cacau ha sentenciat el partit abans del descans, ja que fet els tres gols per a l’Stuttgart en els primers 40 minuts. Abans de la mitja part, Schorch ha marcat el gol per al Colònia.

Rematada final a la segona part

A la segona meitat, l’exjugador del Nuremberg no ha abandonat la seva bona ratxa golejadora i, després del quart gol firmat per Pogrebnyak, ha marcat el cinquè per a l’Stuttgart.

Amb aquesta victòria, l’Stuttgart escala una posició en la classificació de la Bundesliga i se situa novè, a vuit punts de les places europees.