Victòria sense premi de Mali (3-1)

18.01.2010 19:00

Tot i la victòria davant del combinat de Malawi, la selecció de Mali torna cap a casa. El migcampista del Barça Seidou Keita, que ha estat l’autor del segon gol, serà el primer blaugrana en arribar a Barcelona.

Mali ha fet la feina derrotant a la selecció de Malawi per un clar 3 a 1 però l’empat sense gols entre els altres dos equips dels grup A, Angola i Argelia, ha esvaït totes les il•lusions dels malians de classificar-se per als quarts de final. El blaugrana Seidou Keita ha jugat els 90 minuts i ha aconseguit marcar el segon gol de Mali gràcies a un gran llançament de falta.

2 gols en 3 minuts

El combinat dirigit per Stephen Keshi ha sortit a per totes i al minut tres de partit ja guanyava 2 a 0. Primer el davanter del Sevilla Frederic Kanouté ha aprofitat una errada en el servei del porter per avançar a Mali al marcador amb un fort xut des de fora de l’àrea. Dos minuts més tard un llançament de falta executat a la perfecció pel blaugrana Seidou Keita deixava el partit molt encarrilat pels malians.

Menys intensitat a la represa

A la segona part ha baixat la intensitat. Amb el partit resolt, a Mali només li quedava esperar una victòria d’Angola que mai arribaria. Mentrestant la selecció de Malawi escurçava distàncies gràcies a un gol de Mwafulirwa al minut 58. Quan tot apuntava al final, el davanter del Niza, Bagayoko aconseguia el 3 a 1 definitiu.

L’empat entre Angola i Argèlia elimina Mali

Angola, líder del grup, i Argelia, que tenia els mateixos punts que Malawi, han acabat en taules, un resultat que servia als dos equips per passar ronda independentment del que fessin Mali i Malawi en el seu partit. El 0-0 final ha condemnat l’equip de Keita.
Keita, golejador
Keita s’acomiada de la Copa d’Àfrica sent el màxim golejador del seu equip. A més de ser l’autor del segon gol que Mali ha fet a Malawi, el migcampista blaugrana va aconseguir marcar dos gols contra Angola en la primera jornada del campionat.