El Vila-real cau per la mínima a Sevilla (1-0)

14.12.2008 22:38

El Vila-real, pròxim rival del Barça a la Lliga, ha perdut davant el Sevilla per 1-0 en un partit marcat per l'expulsió de Joseba Llorente. El Vila-real és quart a la classificació a nou punts dels blaugranes.

El Vila-real rebrà diumenge que ve el Barça a nou punts del líder després de caure derrotat per 1-0 davant el Sevilla a l'estadi Sánchez Pizjuán. L'equip de Pellegrini ha notat massa les baixes dels refredats Nihat i Rossi i, especialment, l'expulsió del golejador Joseba Llorente, que va haver de deixar el terreny de joc per doble amonestació en el minut 52. El Sevilla, sense fer un joc brillant, va merèixer la victòria, ja que va crear més ocasions de gol que el conjunt castellonenc.

Renato decideix abans del descans

L'únic gol del partit l’ha marcat el brasiler Renao a un minut del descans. Una llarga jugada d'atac va finalitzar amb un remat en semierrada de Kanouté. La pilota va quedar a peus de Renato, que va batre el porter Diego López. El Vila-real es va veure superat pel Sevilla després del descans i amb un home menys va poder aguantar el xàfec i evitar una derrota més àmplia. Després d'aquest partit, el Sevilla ocupa la tercera posició amb 30 punts, empatat amb el València. El Vila-real és quart amb 29, a nou punts del Barça, que ja comença a marcar serioses diferències amb els seus perseguidors.
Llorente, una baixa sensible per al diumenge
L'expulsió de Llorente pot suposar-li una sanció d'un partit de suspensió, per la qual cosa es perdria el partit de diumenge que ve davant el Barça. Llorente és, amb Rossi, el màxim golejador de l'equip amb sis gols marcats a la Lliga. Per això suposaria una absència molt sensible per al tècnic Manuel Pellegrini.