Leo Messi, segon a la Pilota d'Or

02.12.2008 11:04

La prestigiosa revista France Football ha concedit el segon lloc del rànquing de la Pilota d'Or al davanter argentí del Barça. Cristiano Ronaldo s’ha emportat el premi i un altre blaugrana, Xavi, s’ha classificat cinquè.

Leo Messi ha estat condecorat amb el segon lloc del rànquing de la Pilota d'Or per la revista ‘France Football’, que determina el que segons el seu criteri és el millor futbolista de l’any. L’atacant del Barça, que ha aconseguit 281 vots, ha quedat per sota de Cristiano Ronaldo (446) i just per sobre de Fernando Torres (179). D’aquesta manera, Messi ascendeix un esgraó en el podi, ja que en l’edició del 2007 es va classificar en tercera posició.

L’argentí ja va ser triat en l’onze ideal FIFPro , juntament amb Puyol i Xavi, i parteix com un dels favorits en l’elecció del FIFA World Player, que es coneixerà properament.

Xavi, cinquè

fcb-basilea_x11x.jpgA banda de Leo Messi, hi havia dos blaugranes més que optaven a la Pilota d’Or: Xavi Hernández i Samuel Eto’o. El centrecampista català, nomenat Millor Jugador de l’última Eurocopa, ha estat escollit en una meritòria cinquena posició, amb 97 vots. El davanter camerunès, per la seva banda, n’ha obtingut 6 i ha finalitzat en 17è lloc.