L’Sporting Clube guanya amb nou el Naval (0-1)

23.11.2008 09:08

El Sporting Clube de Portugal va guanyar el Naval per 0-1 en un partit en el que el rival blaugrana a la “Champions” va acabar amb nou jugadors. L'equip de Paulo Bento és ara tercer a la Lliga a sis punts del líder, el Leixoes

El pròxim rival blaugrana a la Lliga de Campions va sumar tres importants punts al camp del Naval en un partit que se li va complicar molt en el segon temps per les expulsions de Derlei i Caneira. El conjunt lisboeta va saber treure el màxim rendiment al gol de Liedson en el minut 15 del primer temps. El porter del Sporting Clube, Rui Patricio va resultar decisiu quan en el minut 24 va detenir un penal a Lanzaroni. Després d'aquesta victòria, el conjunt dirigit per Paulo Bento ocupa provisionalment la tercera posició de la taula amb 16 punts, a sis del líder, el Leixoes.

El Basilea goleja el Thun (0-4)

BASILEA_CELEBRACIO.jpgEl Basilea es va classificar per als quarts de final de la Copa de Suïssa després de guanyar sense dificultats el Thun de la Segona Divisió per 0-3. L'heroi del partit va ser estat el davanter Eren Derdiyok, que va fer un hat-trick. El quart gol el va marcar Gjasula en temps afegit.

El campió suís, rival del Barça a la Champions, s’enfrontarà aquest dimecres al Xakhtar, a Donetsk. Serà un partit decisiu per optar a la tercera posició que permetrà jugar la Copa de la UEFA.

Victòria del Xakhtar (2-0)

El Xakhtar Donetsk va guanyar el divendres el Lviv per 2-0 en el partit de la 16a jornada de la Lliga d'Ucraïna. Els gols del rival del Barça a la Lliga de Campions els han marcat Gai (53’) i Adriano (61’). Després d'aquesta victòria, l'equip de Mircea Lucescu puja provisionalment fins la quarta posició de la taula classificatòria.