Derrota de Mèxic i golejada del Brasil

20.11.2008 09:24

Derrota de Mèxic (1-0) i golejada del Brasil (6-2)

Malgrat perdre davant Hondures (1-0), Mèxic, capitanejada per Márquez, s'ha classificat per a l'hexagonal classificatori del Mundial 2010. Dani Alves va jugar l'últim quart d'hora del Brasil-Portugal que va acabar amb golejada carioca (6-2).

Mèxic i Brasil han tancat la jornada de partits internacionals en la que han participat vuit jugadors del FC Barcelona. La selecció de Mèxic amb el blaugrana Rafa Márquez, es va classificar per a l'hexagonal classificatori per al Mundial 2010 malgrat perdre per 1-0 davant Hondures. El combinat d'Eriksson es va veure afavorit per la insuficient victòria de Jamaica per 3-0 davant el Canadà, quedant la selecció caribenya fora de l'hexagonal per pitjor coeficient golejador.

Márquez va jugar els 90 minuts

MARQUEZ_2.jpgEl blaugrana Rafa Márquez va jugar els 90 minuts del partit davant una Hondures que va quallar un dels seus millors partits d'aquesta fase. L'únic gol del matx, jugat sota una intensa pluja, el va marcar Ricardo Osorio en pròpia porta en el minut 51. Després d'aquesta jornada, Mèxic, Hondures, Trinitat i Tobago, Estats Units, Costa Rica i El Salvador participaran en la decisiva fase classificatòria per al Mundial 2010 en la que es classificaran els tres primers i el quart disputarà una repesca amb el cinquè de les eliminatòries sud-americanes.

Alves va participar en la golejada davant Portugal (6-2)

BRASIL.jpgL'estadi Walmir Campello de Bezerra va gaudir d'una històrica golejada del Brasil davant Portugal. La selecció carioca va trencar de manera espectacular una ratxa negativa de 19 anys sense guanyar els lusitans. En un partit jugat a l'atac per les dues seleccions, Brasil va ser molt més efectiva. Luis Fabiano, amb tres gols, Maicon, Elano i Adriano, van ser els golejadors de la “canarinha”, mentre que Danny i Simao van marcar per Portugal. Dani Alves va sortir en el minut 77 de partit en substitució de Maicon i va contribuir a l'espectacle.
Maradona debuta amb victòria (0-1)
L'exjugador del FC Barcelona, Diego Armando Maradona va tenir un feliç debut com a seleccionador de l'Argentina ja que el combinat albiceleste es va imposar per 0-1 a Escòcia en l'amistós disputat al Hampden Park de Glasgow. El gol de la victòria argentina el va marcar Maxi Rodríguez en el minut 8 culminant una combinació amb Tevez i Jonás Gutiérrez.