Una jornada rodona

16.11.2008 23:05

Més líders després d’una jornada rodona

Roger Bogunyà

L’onzena jornada de Lliga ha estat propícia per als interessos del Barça, que aquest diumenge ha guanyat a Huelva i s’ha consolidat al capdavant de la classificació. En canvi, cap dels seus principals perseguidors ha aconseguit la victòria.

Ni el Reial Madrid ni el València dissabte, ni Vila-real aquest diumenge. Cap dels equips que haurien pogut fer que el Barça sortís al Nuevo Colombino sense la condició de líder ha aconseguit la victòria en aquesta onzena jornada.

El Valladolid i l'Sporting sorprenen

Les sorpreses més notables es van produir dissabte, quan el Madrid va caure a Valladolid i el València a casa a mans de l’Sporting. Els blancs van caure per la mínima (1-0), amb un gol de Canobbio en el minut 48.

Els homes d’Unai Emery, d’altra banda, es van veure superats 2-3 per un Sporting de Gijón que mai va anar per darrere al marcador. Els valencians patien així la seva segona derrota consecutiva a Mestalla.

El Barça té ara un avantatge de cinc punts respecte al Madrid i el València.

El Vila-real empata

Aquest diumenge hi ha hagut una sorpresa més, la del Vila-real a Màlaga. Els visitants s’han avançat dos cops en el marcador, però els andalusos han respost sempre empatant, el segon cop en el darrer minut del matx (2-2). El Vila-real, doncs, ha deixat escapar dos punts que tenia gairebé assegurats i es troba ara a tres del Barça.

Els altres equips que estan en posició europea són el Sevilla i l’Atlètic de Madrid. Tots dos han saldat els seus respectius partits, contra el Getafe i el Deportivo, amb victòria.