Victòria del Xakhtar, empat del Basilea

16.11.2008 18:50

El Xakhtar guanya el líder, el Dinamo de Kiev i encadena el nové partit sense perdre a la Lliga d’Ucraïna. El Basilea es manté líder tot i l’empat contra el Zuric.

El Xakhtar Donetsk, rival blaugrana a la Lliga de Campions, s’ha imposat per la mínima (1-0) al líder de la lliga d’Ucraïna, el Dinamo de Kiev. El gol de la victòria del Xakhtar l’ha marcat William en el minut 34 del primer temps. Aquesta victòria permet l’equip de Mircea Lucescu no despenjar-se dels primers llocs de la classificació ja que ocupa la cinquena posició amb 25 punts.

El Basilea es manté líder

El partit entre el líder de la lliga suïssa, el Basilea, i el segon classificat, el Zuric ha acabat en taules (1-1) i tot continua igual al capdavant de la classificació. El Basilea continua primer amb 35 punts mentre que el Zuric és manté segon amb 33.

Després d’un inici de partit frenètic amb ocasions a totes dues porteries, el Basilea ha inaugurat el marcador en el minut 15. Un penal comès a Stocker l’ha transformat el central Huggel posant l’1-0 en el marcador. El Zuric ha empatat el partit en el segon temps. Hassli, en el minut 51, ha superat Constanzo amb un xut creuat. Xakhtar i Basilea s’enfrontaran el 26 de novembre a Donetsk en el partit de la penúltima jornada de la fase de grups amb la classificació per jugar la Copa de la UEFA en joc.
L’Sporting Clube cau davant el líder (0-1)
El proper rival del Barça a la Champions va perdre al José Alvalade davant el Leixoes, líder de la Lliga portuguesa, per 0-1. Aquesta derrota allunya l’equip de Paulo Bento dels primers llocs de la classificació.