L’Sporting, eliminat pel Porto

10.11.2008 10:33

El proper rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions va caure eliminat de la Copa pel Porto als penals després d’una pròrroga amb empat a un.

En la quarta ronda de la Copa, Sporting Clube de Portugal i Porto van jugar un partit intens que no es va decidir fins als penals.

Dues expulsions en 90 minuts

Els verd-i-blancs van dominar el primer temps i van ser dominats a la segona part pel Porto. El davanter brasiler va avançar l’Sporting al minut 29 amb un bon remat de cap però els visitants van empatar al minut 59 amb una gran jugada individual de Hulk.

Arrel de l’empat la tensió va pujar i van arribar moltes targetes grogues. Al minut 68 el defensa lisboeta Caneira va ser expulsat mentre que els seus rivals també es van quedar amb deu homes al minut 83 per l’expulsió Pedro Emmanuel.

Ni la pròrroga ho arregla

Els trenta minuts extra no van servir perquè cap dels dos equips desempatés l’eliminatòria. En una pròrroga molt igualada i dura, cap equip va dominar. A quatre minuts pel final, el golejador del Porto Hulk també va ser expulsat. A la tanda de penals, el Porto es va imposar al guanyar 3-4.
El primer lloc en joc
El FC Barcelona es jugarà la primera posició del grup a la Lliga de Campions a casa l’Sporting de Lisboa el proper dimecres 26 de novembre.