Líders!

01.11.2008 23:45

Líders!

La victòria del Barça a Màlaga sumada a la derrota del València a Mestalla davant el Racing per 2 a 4 ha significat que els homes de Guardiola es converteixin en líders de la Lliga.

L’equip blaugrana torna a la primera plaça de la Primera Divisió després que la setmana passada fos líder de manera provisional a l’espera dels resultats dels seus rivals més directes. Tot i així, el conjunt de Guardiola acabarà líder aquesta jornada sempre i quan el Reial Madrid no superi l’Almeria per nou gols de diferència.

Victòria del Racing

El Valencia, fins aquesta nit primera a la taula, ha cedit aquest lloc al Barça després de caure derrotat a Mestalla contra el Racing per 2 a 4. Tchité, amb tres gols, ha estat l’artífex d’aquest triomf. El jugador de Rancing ha obert el marcador en el 22. Més tard, Villa ha empatat de penal, en el minut 28. De nou Tchite ha fet l’1 a 2 i l’empat a dos l’ha fet Joaquín. La victòria del Racing ha quedat sentenciada en el minut 79 quan Tchité ha tornat a marca i cinc minuts més tard, en el 84, Albelda feia el quart en pròpia porta.

L’últim liderat

A banda del liderat provisional que va aconseguir el Barça la setmana passada, el club blaugrana no se situava primer a la Lliga des de la jornada 33 de la temporada 2006/07, quan els blaugranes van guanyar per 0 a 2 a la Reial Societat. Ha hagut de passar un mes i mig per tornar a ser líders de la Lliga. Els blaugranes sumen 22 punts mentre que el Vila-real, segon, en té 21, i el València, tercer, es queda amb 20.