Pinto, de nou titular

28.10.2008 23:32

Anna Segura

Davant el Benidorm la porteria del FC Barcelona ha estat defensada per José Manuel Pinto. Aquest ha estat el primer partit oficial d’aquesta temporada per al porter andalús.

Amb Víctor Valdés a Barcelona, descartat per descans, i Albert Jorquera, que tot just acaba de sortir de deu mesos d’inactivitat per culpa d'una lesió, a la banqueta, l’amo de la porteria del Barça davant el Benidorm ha estat José Manuel Pinto.

Des de Múrcia

Aquest ha estat el primer cop que Pinto s’ha posat els guants de porter per jugar un partit oficial aquesta temporada. L’última vegada que el porter gadità va jugar un matx amb el Barça va ser el curs passat en l’última jornada de Lliga al camp del Múrcia. Aquell dia els blaugranes van imposar-se als murcians per 3 a 5.

D’altra banda, tot i que durant la pretemporada d’aquest estiu la porteria del Barça va ser defensada tant per Valdés com per Pinto, el dia del Trofeu Joan Gamper contra el Boca Juniors (2-1) el porter del Puerto de Santa María va ser titular i va jugar els 90 minuts.

Quart partit sense rebre gols

Contra el Benidorm el Barça suma el seu quart partit consecutiu sense encaixar cap gol. José Manuel Pinto ha mantingut la porteria del Barça imbatuda un altre cop, després que Valdés ho fes en els partits anteriors contra l’Almeria, el Basilea i l’Athletic Club.

Sylvinho, capità

Una altra de les novetats del partit de Copa de Rei amb el Benidorm ha estat la capitania de Sylvinho. Sense Xavi, Valdés i Iniesta, a Barcelona, i Puyol, a la banqueta, l’encarregat de portar el braçalet ha estat el jugador brasiler. Aquesta ha estat la primera vegada que Sylvinho ha sortit d’entrada com a capità del FC Barcelona.

D'altra banda, Sylvinho ha jugat aquest dimarts a la nit com a extrem esquerre, mentre que Abidal s’ha situat en la posició de lateral.
Desena victòria
Amb el triomf davant el Benidorm el Barça de Guardiola suma la desena victòria consecutiva. A més de l’equip d’Alacant, els blaugranes han guanyat en aquests deu partits l’Almeria, l’Athletic Club, l’Atlètic de Madrid, l’Espanyol, el Betis i l’Sporting de Gijón, a la Lliga; l’Sporting de Lisboa, el Xakhtar Donetsk i el Basilea, a la Lliga de Campions, i, finalment, el Benidorm, a la Copa del Rei.