El Basilea remunta (2-3)

26.10.2008 17:53

El Basilea remunta un 2-0 al camp del Bellinzona (2-3)

El Basilea s’ha recuperat de la golejada contra el Barça i ha guanyat el seu partit de Lliga al camp del Bellinzona (2-3). L’equip de Christian Gross ha marcat el gol de la victòria en temps afegit després de remuntar un 2-0.

El Basilea, rival del Barça a la Lliga de Campions el 4 de novembre, s’ha tornat a enganxar al tren de la Lliga suïssa després de guanyar aquest diumenge al camp del Bellinzona, el penúltim classificat, per 2-3.

BASILEA_PEROVIC_2.jpgEn un gran segon temps, el Basilea ha capgirat un 2-0 en contra. Streller (min. 54) i Perovic (min. 56) han igualat el marcador. Ja en temps afegit, Huggel ha establert el definitiu 2-3 que deixa el campió suís en la segona posició de la classificació empatat a 28 punts amb el líder, el Zurich.

El Xakhtar empata al camp del cuer (0-0)

L’equip de Mircea Lucescu continua sense aixecar el vol a la Lliga d’Ucraïna i aquest diumenge no ha passat de l’empat a zero al camp del Kharkiv, el cuer de la classificació. El Xakhtar ha fet un partit molt pobre en atac amb només una rematada a porta en 90 minuts. A més, el davanter Brandao ha estat expulsat al minut 89. Després d’aquest resultat, el rival del Barça a la Lliga de Campions ocupa la vuitena posició de la classificació, amb 16 punts a 15 del líder, el Dinamo de Kíev.

L’Sporting tropeça
El Sporting Clube de Portugal va empatar a zero a casa el penúltim classificat, el P.Ferreira. El rival del FC Barcelona a la Champions va dominar el partit i va tenir les millors ocasions però es va trobar a un rival molt inspirat. Amb aquest empat, és el cinquè classificat a només tres punts del líder, el Nacional.