Nit d’estrenes i gols

22.10.2008 23:24

Roger Bogunyà

Fins a tres jugadors del Barça han debutat aquest dimecres a Basilea a la Lliga de Campions. Busquets, Víctor Sánchez i Cáceres ja saben què se sent jugant a la màxima competició europea.

El primer d’aquests, Sergio Busquets, ha viscut l’estrena somiada. Ha sortit de titular i ha fet un dels cinc gols de l’equip. Ha estat el 0-2, en el minut 15, després de batre amb un xut ras el porter Constanzo. El de Sabadell ha jugat, a més, els 94 minuts que ha durat el matx.

Primers minuts per a Cáceres...

Però no només Sergio Busquets ja pot dir que ha jugat la Champions. També ho poden fer, des d’aquest dimecres, Martín Cáceres i Víctor Sánchez. L’uruguaià ha saltat al terreny de joc en el minut 53 de partit, substituint Márquez, i ha tingut un debut força plàcid, tot i que el Basilea ha creat alguna ocasió en els darrers minuts del matx.

... i també per a Víctor Sánchez

basilea-fcb_x9x.jpgVíctor Sánchez també ha debutat aquesta nit a Europa. El terrassenc ha sortit al terreny de joc en el minut 67 de partit, en el lloc d’un Touré Yaya que ha demanat el canvi. El ‘29’ del Barça s’ha ubicat al migcamp i ha estat el creador d’alguns dels últims atacs perillosos del conjunt de Guardiola.
Bojan, titular per primer cop
Bojan Krkic ja sabia el que és jugar a la Lliga de Campions. I també marcar. Però encara no havia estat titular en cap partit aquesta temporada, tot i que havia participat en molts d’ells. El de Linyola s’ha estrenat, doncs, en un onze inicial aquest curs, i ho ha fet amb nota, marcant dos gols i sent protagonista en gairebé totes les jugades ofensives del FC Barcelona.