Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tito Vilanova: “Cada partit és una prova”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

22.10.2008 09:30

Tito Vilanova: “Cada partit és una prova”

Marc Guillén


Tito Vilanova ha deixat ben clar que tots els partits del Barça són importants i ha remarcat la dificultat dels partits de Champions: “A Europa mai és fàcil, ja que la gent no sap quan podrà tornar a enfrontar-se al Barça i, per tant, tenen molta il•


El tècnic blaugrana ha qualificat el partit davant el Basilea com a “molt important”, ja que malgrat que s’hagi de guanyar també el partit de tornada al Camp Nou, “guanyant aquest partit ens podrem centrar en la Lliga ja que els altres partits de Champions coincideixen amb els partits davant els equips forts de la Lliga”.

“A Europa mai és fàcil”

xakhtar-fcb_x2x.jpgTito Vilanova és de la opinió de que “cada partit és una prova, ja sigui un amistós, un partit de Lliga o de Copa, i encara més si és un partit de Champions”. I és que “a Europa mai és fàcil ja que la gent té la oportunitat de jugar amb el Barça una vegada i no sap quan podrà tornar a enfrontar-s’hi i per tant tenen molta il•lusió”.

“Amb ganes de guanyar”

Tot i admetre que l’equip afronta el partit “amb ganes de guanyar-lo”, el tècnic blaugrana s’ha mostrat prudent, afirmant que són conscients que es tracta “d’un partit de Champions” i que, malgrat el Basilea no hagi guanyat cap dels dos partits que ha jugat fins ara, “no és un rival fàcil”: “Vam veure el partit al camp de l’Sporting de Lisboa i allà no mereixia haver perdut”.

Sense una alineació decidida

“A última hora ho acabarem de decidir”. I és que a hores d’ara el cos tècnic no té decidit l’onze inicial. “A Bilbao va ser un partit dur i hi ha alguns jugadors que van patir alguns cops i d’altra banda Xavi ja està pràcticament bé”, ha explicat Vilanova, tècnic que ha afirmat que la decisió es prendrà en base a diferents factors: “Decidirem en funció de les sensacions dels jugadors, del que diguin els doctors i de les nostres sensacions segons el que necessitem per aquest partit”.

Pendents de la pluja

Aquest dimecres al matí la pluja ha estat la protagonista a la ciutat de Basilea. La climatologia és un factor que afecta el joc dels equips i Tito Vilanova n’és conscient: “La veritat és que l’estadi és preciós i la gespa està impressionant”. Si es mantingués d’aquesta manera, això “afavoriria” al Barça mentre que “si comença a ploure molt més i el camp es posa pesat ja no seria tan beneficiós”.
Tito Vilanova: “Cada partit és una prova”
La Recopa del 1979
Tito Vilanova ha recordat la consecució de la Recopa de 1979 a nivell personal i de club: “Sé que pel club va ser molt important. La recordo, perquè jo tenia deu o onze anys i recordo haver-la vist i gaudit. Sé que per a la gent és una referència important per la quantitat de gent que es va desplaçar aleshores”.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana