Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Keita, quinze dies KO


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

20.10.2008 13:04

Keita, quinze dies KO

www.fcbarcelona.cat


El centrecampista malià estarà de baixa quinze dies a causa de la distensió a la musculatura peroneal que es va produir a San Mamés. D’altra banda, Márquez, Touré i Xavi (amb l’alta) estan a disposició del tècnic per al proper partit.


Després de les proves completades aquest mateix matí, s’ha confirmat que Seydou Keita té una distensió a la musculatura peroneal de la cama dreta. El temps aproximat de baixa és de quinze dies. El centrecampista es va lesionar fortuïtament al minut 31 de la primera part de l’Athletic Club-Barça.

Márquez, Touré i Xavi, OK

D’altra banda, les proves realitzades a Rafa Márquez han confirmat la distensió al turmell dret. El defensa ha fet aquest dilluns treball específic i estarà a disposició del tècnic per al proper partit. També ho estarà Touré Yaya. Les proves que se li han realitzat han confirmat la petita distensió acromioclavicular a l’espatlla dreta. Touré ha fet aquest dilluns treball específic i estarà disponible per viatjar a Basilea.

Pel que fa a Xavi Hernández, el ‘6’ blaugrana ha rebut l’alta mèdica. El jugador no va ser convocat per precaució contra l’Athletic Club i podrà participar a la Champions si el cos tècnic ho considera oportú.
Keita, quinze dies KO


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana