Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Lezama, clau per a l’Athletic Club


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

18.10.2008 11:06

Lezama, clau per a l’Athletic Club

Míriam Nadal


L’Athletic Club és un club únic que només compta amb jugadors bascos a la plantilla. Per això necessita treballar molt bé el planter i ho fa a les instal·lacions de Lezama.


L’Athletic Club és un dels tres únics clubs –juntament amb el FC Barcelona i el Reial Madrid– que sempre han jugat a Primera Divisió i això ho ha aconseguit en bona part per la gran feina feta al llarg de la història a les instal·lacions de Lezama.

El primer equip viu a Lezama

mini-F14899.JPGSan Mamés és al mig de Bilbao, però el primer equip de l’Athletic Club sempre s’entrena a les instal·lacions que té el club a la propera localitat de Lezama. Allà, l’Athletic té una de les ciutats esportives pioneres a l’Estat espanyol i hi troba la tranquil·litat necessària per treballar.

“Hi ha una tranquil·litat absoluta. És un lloc ideal per treballar, tant per als jugadors com per als entrenadors”, assegura l’entrenador de l’Athletic Club, Joaquín Caparrós.

Unes instal·lacions de luxe

mini-F14917.JPGLes instal·lacions de Lezama es van inaugurar la temporada 1971/72 amb tres camps de futbol i una residència per als jugadors del club. Avui en dia, l’Athletic Club té cinc camps de gespa natural de mides reglamentàries, un d’herba artificial i un pavelló cobert amb gespa sintètica.

A més, les completes instal·lacions de l’Athletic disposen d’un gimnàs, un frontó, un centre mèdic i, a més, es manté la residència per a jugadors.
Fotos: Athletic Club.
Fotos: Athletic Club.
Set petits Lezamas
A més dels nou equips de base de l’Athletic Club a les seves categories inferiors, tenen una xarxa de set petits Lezamas, dirigits i coordinats pels tècnics de l’Athletic. Així, el club pot tenir controlats molts joves jugadors de la província de Biscaia sense moure’s de casa. El FC Barcelona també té diversos acords de col·laboració amb diferents clubs catalans.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana