Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Amb Messi i Alves, però sense Xavi


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

17.10.2008 19:00

Amb tots els internacionals, però sense Xavi

www.fcbarcelona.cat


Amb la incorporació, aquest divendres, de Messi i Dani Alves, Josep Guardiola ha vist com ja eren a Barcelona tots els disponibles del primer equip. Xavi, en canvi, no s’ha exercitat i és dubte per a diumenge.


De mica en mica s’omple la pica. I aquest divendres, amb l’arribada dels últims internacionals —Messi i Dani Alves—, el Camp Nou s’ha acabat d’omplir. Josep Guardiola disposa ja de tots els disponibles del primer equip i ha pogut dur a terme el primer entrenament en deu dies amb la plantilla al complet.

Xavi, dubte

171008.jpgHa hagut de lamentar, però, l'absència de Xavi. Després de l’exploracio clinica i les proves realitzades, s’ha confirmat que el jugador té una contractura als isquiotibials de la cuixa dreta. Dissabte es valorarà el risc de lesió que hi ha en el cas que el jugador participi en el proper partit amb l’Athletic Club. Tampoc s'han entrenat Pedro i Gudjohnsen, per lesió.

Gudjohnsen, tres setmanes de baixa

En el cas de l’islandès, les proves que se li han fet aquest divendres han confirmat l’existència d’una ruptura fibril•lar d’uns 2,5 cm al múscul semitendinós de la cuixa esquerra. El jugador estarà unes tres setmanes de baixa.
Amb tots els internacionals, però sense Xavi
Dissabte, sessió a les 11.30 hores
El següent entrenament blaugrana no es farà esperar i es realitzarà dissabte al matí. Serà a les 11.30 hores, també al Camp Nou.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana