Iniesta fa un gol de crac

15.10.2008 23:05

Marc Guillén

El blaugrana Andrés Iniesta ha fet un golàs contra Bèlgica que ha contribuït decisivament en la victòria d’Espanya (2-1). Puyol i Xavi també han destacat.

La selecció espanyola segueix invicta en el grup 5 després d’aconseguir una important i suada victòria a Brussel·les (2-1) amb tres blaugranes a l’equip titular.

Sang freda, classe i habilitat

Bèlgica s’ha avançat en el marcador amb un gol de Sonck al minut 7. Els belgues han dominat la primera mitja hora fins que Iniesta ha demostrat que és un crac mundial i ha marcat el gol de l’empat al minut 36.

INIESTA_2.jpgIniesta s’ha desmarcat per l’esquerra, Cesc Fàbregas li ha fet una precisa passada a l’espai i, des del vèrtex de l’àrea petita, el blaugrana ha fet una croqueta de l’estil Laudrup per driblar el porter i marcar a porteria buida. Iniesta ha fet un gol de crac. Ha estat substituït al minut 84 per Güiza.

Xavi i Puyol destaquen

Iniesta s’ha endut la glòria del gol però Xavi i Puyol han estat igualment decisius en la victòria de la selecció espanyola (1-2) contra Bèlgica. Els dos han jugat els 90 minuts. Xavi ha estat l’organitzador de l’equip i ha fet brillants passades a l’espai, mentre que Puyol ha tallat moltes pilotes. El defensa blaugrana ha rebutjat a la mateixa línia de gol una vaselina que ja havia superat el porter Iker Casillas.

El valencianista David Villa ha marcat el gol de la victòria al minut 88 en rematar de cap una centrada de Güiza. Amb aquesta victòria, Espanya lidera el grup en solitari. El proper partit oficial serà el 28 de març del 2009 contra Turquia i Puyol no podrà jugar per sanció després que avui hagi vist una targeta groga.

La primera victòria de Gudjohnsen

La Islàndia d’Eidur Gudjohnsen ha guanyat 1-0 contra Macedònia i ha aconseguit els primers tres punts en la fase de classificació per al Mundial 2010. El blaugrana Eidur Gudjohnsen ha sortit en l’equip titular d’Islàndia i ha estat substituït al minut 81. El gol dels locals l’ha marcat Gunnarsson al minut 16.

Gai, eliminat

El jove davanter del Barça Atlètic Gai Assulin ha jugat els 90 minuts amb la selecció d’Israel sub-21 però no ha pogut evitar l’eliminació contra Itàlia. Després d’empatar a zero a Itàlia en l’anada, aquesta nit Itàlia ha guanyat 1-3.
Messi i Alves, de matinada
El crac blaugrana Lionel Messi jugarà amb l'Argentina a les 02.15 hora catalana, un partit complicat a casa del quart classificat del grup sud-americà, Xile. També de matinada, en aquest cas a les 3 hora catalana, el Brasil de Daniel Alves jugarà a casa contra Colòmbia.