L’Uruguai i Espanya sub-21, salvats

14.10.2008 23:59

L’Uruguai i Espanya sub-21, salvats ‘in extremis’

Empat agònic de l’Uruguai de Martín Cáceres a Bolívia i classificació a la pròrroga de la selecció espanyola, amb Piqué, Bojan i Busquets. D'altra banda, Henry ha bigolejat en l’amistós de França.

En els tres partits internacionals en què prenien part barcelonistes hi ha hagut remuntades. L’Uruguai de Martín Cáceres ha igualat un 2-0 al minut 88 a Bolívia en un partit clau per a la classificació per al Mundial 2010. La sort també ha somrigut a Piqué, Bojan i Busquets, ja que la selecció espanyola sub-21 s’ha classificat per a l’Europeu a la pròrroga (3-1). Finalment, Abidal i Henry han triomfat en l'amistós de França contra Tunísia (3-1), amb dos gols del ‘14’ blaugrana.

Punt valuós per a l’Uruguai

L’Uruguai ha aconseguit un punt d’or a Bolívia, sobretot després d’haver arribat a perdre per 2-0. L’empat a dos aconseguit al minut 88 per Abreu deixa l’equip ‘charrúa’ amb les opcions de classificar-se per al Mundial intactes. Martín Cáceres ha participat els 90 minuts.

Remuntada espanyola a la pròrroga

Espanya serà al proper Europeu sub-21 després de superar Suïssa per 3-1 i remuntar així el 2-1 de l’anada. El conjunt que dirigeix López Caro, amb els blaugranes Piqué, Bojan i Busquets, ha aconseguit el gol que forçava la pròrroga al minut 94 per mitjà de Sisi, tot i que els helvètics s’havien avançat a la primera part. En la prolongació, Raúl García ha anotat la diana definitiva (min 113). Piqué i Bojan han estat tot el temps al damunt del terreny de joc i Busquets hi ha entrat al minut 74.

Henry, heroi a Saint Denis

goldhenry.jpgL’amistós que ha enfrontat França amb Tunísia a Saint Denis ha tingut un protagonista: Thierry Henry. El davanter del Barça ha estat l’artífex de la victòria gal·la per 3-1. Jemaa ha avançat el combinat africà a la mitja hora de joc, però França ha remuntat gràcies a dos gols d’Henry, el primer just abans del descans i el segon a la represa. Benzema, al minut 58, ha sentenciat.

Thierry Henry ha jugat 83 minuts, mentre que l’altre blaugrana que hi havia al terreny de joc, Éric Abidal, ha jugat el partit complet.