Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Txiki, content amb el nivell del Barça Luján


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

13.10.2008 13:06

Txiki, content amb el nivell del Barça Luján

www.fcbarcelona.cat


Txiki Begiristain ha tornat a Barcelona molt satisfet de la feina que s’està fent a l’Argentina amb el FCB Júniors Luján. “Estem molt contents, perquè el nivell és molt elevat”, ha afirmat el secretari tècnic blaugrana.


Segons Txiki, “és molt agradable veure com podem competir amb les categories inferiors de grans clubs”, com River o Boca, equips contra els quals es va enfrontar el Barça Luján i va deixar una molt bona imatge.

Amb el segell de la Masia

DSC_4319.JPGUn dels aspectes més valorats per Txiki Begiristain és la metodologia de treball emprada pel Barça Luján. “M’ha agradat veure com els jugadors intenten repetir el que fem a Barcelona, el 4-3-3 i els moviments que per a nosaltres són molt habituals, però són nous per al jugador argentí”, ha explicat.

Un bon futur

Sobre la possible incorporació d’aquests jugadors a un futur primer equip del Barça, Begiristain s’ha mostrat prudent però optimista alhora: “Crec que encara són molt joves. Veig que hi ha un bon nivell i que s’està fent una bona feina de captació i de formació. Hem de ser optimistes i hem de formar futbolistes i persones”, ha manifestat.

DSC_4324.JPG“Si hi hagués un jugador amb un nivell molt superior i molt determinant, que destaqués”, en aquest cas el FC Barcelona podria fer-lo viatjar a Barcelona, ha reconegut el secretari tècnic blaugrana. “L’objectiu, per ara, és que millorin i que cada cop el nivell estigui més a prop del que volem i del que tenim a Barcelona”, ha conclòs Txiki.
Txiki, content amb el nivell del Barça Luján
Més viatges
El secretari tècnic blaugrana també ha deixat clar que es continuarà fent un seguiment de les evolucions del Barça Luján: “Continuarem venint, no només jo, sinó també el director del futbol base José Ramon Alexanco, o l’Albert Benaiges, que és el coordinador del futbol base”.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana