Costa d’Ivori i el Camerun golejen

11.10.2008 18:49

Les seleccions africanes de Touré Yaya i Samuel Eto’o han golejat en els seus respectius compromisos davant Madagascar i Maurici. El davanter camerunés ha fet dos dels cinc gols del seu equip.

Tant Costa d’Ivori com el Camerún s’han classificat per a la següent ronda de la fase de classificació per al Mundial 2010. Tots dos han confirmat, amb les golejades aconseguides aquest dissabte, la seva primera posició al grup. Touré Yaya i Eto'o han jugat els 90 minuts i el davanter blaugrana ha fet dos dels cinc gols del seu conjunt.

Costa d’Ivori: 3-0

La selecció de Touré Yaya s’ha imposat per 3-0 a la de Madagascar, gràcies als gols de Sanogo (minuts 42 i 55) i Kalou (minut 66). Amb aquest triomf Costa d’Ivori ha assegurat el seu liderat en el grup 7 de la zona africana, amb 12 punts en sis partits, i ha superat en sis al seu rival d’aquest dissabte, Madagascar.

El Camerún: 5-0

En l’altre partit amb participació blaugrana, el Camerun ha golejat 5-0 la selecció de Mauricio. El davanter del Barça Samuel Eto’o ha estat l’encarregat d’obrir el marcador en el minut 26 de partit i ha estat també l’autor del 2-0 una vegada s’ha reprès el matx a la segona meitat (minut 47). Els altres tres gols que han confirmat el Camerun com el gran dominador d’aquest grup (16 punts de 18 possibles) han estat obra de Meyong Ze (minuts 57 i 73) i Makoun (minut 71).
Gai empata a Itàlia
En un altre dels partits jugats aquest dissabte a la tarda, la selecció d’Israel sub-21 ha empatat amb la italiana. L’equip de Gai jugarà el partit de tornada a Israel el proper dimecres 15 d’octubre, a les 19.00 hores. El blaugrana Gai ha sortit de titular.