Empat in extremis del Xakhtar

27.09.2008 20:29

El pròxim rival del Barça a la Lliga de Campions, el Xakhtar Donetsk, ha empatat davant el Metalurh (1-1) en el derbi de la ciutat ucraïnesa.

El Xakhtar Donetsk ha vist com, en els últims instants, li han empatat el partit que anaven guanyant per un gol des del minut 50. De la mateixa manera que el Barça i l'Espanyol juguen aquest dissabte el derbi de la ciutat de Barcelona, el Xakhtar i el Metalurh s’han enfrontat aquesta tarda en el derbi entre els conjunts de la localitat de Donetsk.

S’avança el Donetsk

L’equip entrenat per Mircea Lucescu ha estat el primer de marcar. El Xakhtar ha obert el marcador al minut 50 gràcies a una diana transformada pel defensa Ilsinho. Amb l’1 a 0, el rival europeu del Barça ha anat controlant i, quan ja es pensaven que el triomf seria per al Xakhtar, Dimitrov, al 90, ha fet el gol per al Metalurh.

Amb aquest empat a 1 el Xakhtar Donestk rebrà dimecres a partir de les 20.45 els homes de Josep Guardiola.
Derrota del Basilea
L’altre equip del grup del Barça a la Lliga de Campions, el Basilea, ha perdut. Els suïssos han vist com el Young Boys s’emportava la victòria per 1-2. Bastians (32’) i Häberli (70’) han marcat per al Young Boys mentre que per al Basilea, Marcos Gelabert ha estat l’autor del gol al minut 79.