El primer de Cáceres

21.09.2008 23:50

Roger Bogunyà

L’uruguaià Martín Cáceres ha debutat oficialment a Gijón com a jugador del Barça. I ha estat l’estrena somiada. El FC Barcelona ha guanyat per 1-6 i l’equip ha fet dos gols en els deu minuts que el defensa ha estat sobre la gespa d’El Molinón.

Minut 82. El joc s’atura i el quart àrbitre aixeca el panell electrònic en què es veu el ‘2’ de Martín Cáceres, que substitueix Sergio Busquets. És el debut oficial de l’uruguaià amb la samarreta blaugrana.

Deu minuts com a central

gijon-fcb1_x13x.jpgLa seva participació ha estat curta -deu minuts-, però li ha permès celebrar dos gols des de la gespa, l’1-5 i l’1-6 de Messi. L’uruguaià s’ha ubicat a l’eix de la defensa i ha fet parella amb el capità blaugrana, Carles Puyol. Rafa Márquez, que ha ocupat aquesta posició fins a la seva entrada, ha avançat llavors la seva fins a la de migcentre defensiu.

En aquests deu minuts Cáceres ha participat en un total de 7 jugades i ha completat 7 passades bones. L’uruguaià, per tant, sempre podrà dir que no va fer res malament el dia del seu debut com a blaugrana.
Dilluns, entrenament
Martín Cáceres i la resta d’integrants del primer equip blaugrana tornaran a exercitar-se aquest dilluns al matí. Serà a les 12.00 hores i en una sessió a porta tancada al Miniestadi.
D’altra banda, Iniesta i Abidal han superat els controls antidopatge després del partit a El Molinón.