Victòria de l’Sporting Clube contra el Belenenses (2-0)

21.09.2008 10:34

L’Sporting Clube és el líder provisional de la Lliga portuguesa després d'haver guanyat el Belenenses per 2-0. El rival blaugrana a la Lliga de Campions van fer un bon partit amb un destacat Helder Postiga.

L’Sporting Clube de Portugal va guanyar amb autoritat el Belelnenses (2-0) i es col·loca líder provisional de la Lliga portuguesa. L’equip de Paulo Bento va quallar un bon partit davant la seva afició després de la derrota encaixada al Camp Nou contra el Barça (3-1) en l’estrena a la Lliga de Campions. La presència d’Helder Postiga a l’atac de l’Sporting va resultar clau. El davanter va marcar l’1-0 i va provocar el penal que va suposar el segon gol de l’Sporting.

Postiga decideix el partit

Romagnoli.jpgEl plantejament ultradefensiu del Belenenses –amb cinc defenses i un centre del camp molt poblat– va ser superat per un Sporting Clube més dinàmic i agressiu. El migcamp, amb Romagnoli, Izmailov i Rochemback, va funcionar i la parella atacant formada per Yannick Djaló i Helder Postiga va resultar decisiva. Al minut 33 Postiga va fer l’1-0 després de rematar des de la frontal de l’àrea petita una assistència de Djaló.

El mateix Postiga va protagonitzar l’acció del 2-0 quan al minut 49 va ser objecte d’un clar penal de Maycon que va transformar Romagnoli. Els “lleons” no van patir gens per controlar el partit i van sumar una nova victòria –tres de tres a la Lliga portuguesa– que els situa al capdavant de la classificació.

Lesió d’Izamailov
El migcampista Marat Izmailov es va lesionar al final del primer temps i va ser substituït pel montenegrí Vukcevic. La lesió del rus s’afegeix a la del davanter Derlei, que no va poder jugar contra el Belenenses. A hores d’ara es desconeix l’abast de la lesió d’Izamilov i si podrà jugar el proper partit de Lliga de Campions contra el Basilea.