Bojan debuta amb Espanya (4-0)

10.09.2008 21:29

El jugador del planter del FC Barcelona Bojan Krkic ha debutat amb la selecció espanyola de futbol en el partit davant Armènia. Espanya ha guanyat per quatre gols a zero. Puyol, Xavi i Iniesta han sortit en l’onze inicial.

Amb 18 anys Bojan ha sortit a la gespa als 64 minuts del partit que ha enfrontat a les seleccions d’Espanya i d’Armènia, classificatori per al proper Mundial de Sudàfrica 2010, a la ciutat d’Albacete. Krkic, que ha disposat d’una ocasió de gol, ha jugat enganxat a les bandes, però ha disposat de bones arribades.

GOL_CAPDEVILA.jpgBojan ha entrat al rectangle de joc substituint Santi Cazorla, jugador del Vila-real. Els gols d’Espanya els han marcat Capdevila, Villa, per partida doble, i Marcos Senna.

Puyol i Iniesta, tot el partit

El defensa Carles Puyol i el manxeg Andrés Iniesta han jugat tot el partit al Carlos Belmonte. Mentre Xavi Hernández ha estat substituït als 72 minuts de partit per un altre jugador del planter barcelonista, Cesc Fàbregas. Per tant, des de l’entrada de Bojan en el minut 64 i durant vuit minuts, quatre jugadors del Barça, i els quatre formats al planter, han jugat amb l’actual campiona d’Europa.

França guanya amb dificultats (2-1)

La selecció francesa de futbol ha guanyat a Sèrbia per dos gols a un en el partit jugat a l’estadi Saint-Denis de la capital francesa. El capità de França, el blaugrana Thierry Henry, ha marcat el primer gol dels “bleus”.

GOL_HENRY.jpgFrança pot redreçar, en part, la seva situació en el grup VII de la zona europea de la fase de classificació per a la propera Copa del Món. Els francesos, espessos a la primera part, han millorat en els segons 45 minuts, i primer Henry i, instants després Nicolas Anelka, han marcat els dos gols dels campions del món l’any 1998.

Juguen tot el partit

Els dos jugadors del FC Barcelona, Henry i Abidal, han participat els noranta minuts del partit davant Sèrbia, dirigida per l’ex tècnic blaugrana Radomir Antic. França suma els seus primers tres punts en un grup, on amb França i Sèrbia, també hi participen Àustria, Rumania i Lituània, que és líder després dels dos primers partits.

Victòria de Bielorússia (1-3)

La selecció del blaugrana Alexander Hleb ha guanyat a Andorra a l’estadi Comunal d’Andorra La Vella per 1-3. Hleb ha jugat els 90 minuts del partit, ha marcat un gol i ha vist un targeta groga en el 63. Gràcies a aquesta victòria, Bielorússia millora la seva classificació en el Grup VI de la zona europea, grup on també hi són Anglaterra, Croàcia i Ucraïna.

Gol i derrota per a Gudjohnsen
Ha estat insuficient el gol del barcelonista Eidur Gudjohnsen, des del punt de penal, als 77 minuts de partit. Escòcia ha guanyat a la capital d’Islàndia (1-2) i aquest resultat fa que els nòrdics ocupin l’última plaça del Grup IX, que comparteixen, a més dels escocesos, amb Noruega, Holanda i Macedònia. Gudjohnsen, que ha estat el capità de la seva selecció, ha jugat tot el partit.