El Basilea consolida el seu lideratge

30.08.2008 19:59

El Basilea s’escapa al capdavant de la Lliga suïssa després de guanyar amb autoritat l’Aarau (0-2). El rival blaugrana a la Lliga de Campions consolida el seu lideratge després de fer un bon partit al camp del segon classificat.

Cop d’autoritat del Basilea a la Lliga suïssa després de guanyar al camp de l’Aarau, el segon classificat, per 0-2. L’actual campió ha estat molt superior al seu rival, sobretot al segon temps, tot i les baixes d’Streller i Gjasula. Amb 21 punts es manté ferm al capdavant de la classificació, amb 6 punts més que l’Aarau.

Chipperfield marca abans del descans

El partit no es va animar fins ben entrat el primer quart d’hora quan l’Aarau va crear les primeres ocasions de gol. Als minuts 24 i 27 Ianu va estar a punt d’avançar el seu equip en el marcador. Després d’aquests dos ensurts, el Basilea va donar el seu primer avís. Al minut 39 l’australià Chipperfield estavellava una pilota al travesser en un xut de falta. A un minut del descans va arribar el 0-1 quan el mateix Chippeldfield aprofitava una errada de la defensa local per marcar.

Superioritat total del Basilea

El Basilea es va mostrar molt superior al segon temps, sobretot després del segon gol. El 0-2 el va marcar l’argentí Marcos Agustín Gelabert al minut 63 després de rematar de cap una centrada de Rubio. Era el primer gol de Gelabert a la Lliga després de vuit jornades disputades. Després del 0-2 el Basilea va dominar totalment el partit i, fins i tot, va poder golejar amb ocasions d’Eduardo i Carlitos.
Diumenge juga el Shakhtar
Els altres dos rivals del Barça a la Champions jugaran els seus partits de Lliga diumenge i dilluns. El Shakhtar rebrà aquest diumenge a les 16 h el Metalurh Zaporizhia. L’Sporting de Lisboa no jugarà fins dilluns a les 22.15 h, en què s’enfrontarà al Braga a l’estadi José Alvalade.