Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La plantilla, també contra la malària


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

05.08.2008 00:01

La plantilla se suma a la causa contra la malària

David Saura (enviat especial)


L'entrenador Pep Guardiola i els jugadors Thierry Henry i Carles Puyol han fet front comú en la campanya “Més que un club: un xut contra la malària” que el club ha donat a conèixer coincidint amb el partit a Nova York.


No ha estat la roda de premsa habitual de presentació d'un partit amistós. En aquest cas, en la conferència de premsa celebrada a l'Hotel St. Regis el futbol estava en un segon pla. La campanya que el FC Barcelona, a través de la seva Fundació, Malària No More i l'associació AYSO, ha posat en marxa aquest dilluns ha cobrat protagonisme. José Miguel Terés, responsable de Comunicació internacional del FC Barcelona, ha estat el responsable d'avançar les accions principals d'aquesta iniciativa.

Guardiola: “És la grandesa del club”

Posteriorment, el tècnic Pep Guardiola ha estat el primer a alabar aquesta decisió: “Amb actuacions com aquesta es demostra la grandesa del club. Ara fem un pas més i ajudem a lluitar contra la malària, un problema terrible. Contribuirem en tot el que puguem a difondre aquest extraordinari missatge.”

Puyol i els números

rpnewyork_x1x.jpgEl capità Carles Puyol també s'ha expressat en una línia similar i ha recordat que cada 30 segons mor un nen a l’Àfrica a causa de la malària. “Quan t'expliquen una dada com aquesta t'adones que és una passada”, ha comentat de manera gràfica. “Estem contents de poder participar en aquesta iniciativa. Entre tots podem ajudar”, ha conclòs.

Henry, compromès

rpnewyork_x3x.jpgUn altre dels jugadors que ha participat en la roda de premsa ha estat Tierry Henry, un jugador molt involucrat en diferents causes socials. El davanter francès ha reconegut: “És molt trist escoltar el que passa amb aquesta malaltia. És molt important saber comunicar per què passa”. Seguint les dades exposades anteriorment per Carles Puyol, el ‘14' del Barça ha volgut exposar gràficament l'abast d'aquest drama: “Si et poses a sumar les dades que ha explicat Carles, t'adones que arribes a un milió de persones molt ràpid…”

Per finalitzar, el tècnic i els dos jugadors s'han fotografiat amb diversos joves de l'associació AYSO, que portaven una samarreta del Barça, que en aquests dos partits als EUA lluirà un logotip de Malària No More a la màniga esquerra.
La plantilla se suma a la causa contra la malària
Messi i els Jocs
El futbol també ha robat una mica de protagonisme a la presentació solidària. Un dels temes tractats ha estat les paraules de Joseph Blatter, president de la FIFA, que demana que si finalment el TAS dóna la raó al Barça el club no reclami el retorn de Messi abans que finalitzin els Jocs. “Cada organisme defensa els seus interessos. I tots sabem el pes que té la Federació Argentina en la FIFA”, ha comentat Pep Guardiola, que ha afegit: “Esperarem la resolució del TAS i veurem quina serà l'actitud del club. De totes maneres, també s'haurà d'escoltar el jugador, que ha de ser feliç amb la decisió que es prengui.”


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana