Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Seirul·lo: “Arribarem a la prèvia al 90%”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

03.08.2008 08:50

Seirul·lo: “Arribarem a la prèvia al 90%”

David Saura (enviat especial)


Paco Seirul·lo, preparador físic del FC Barcelona, ha explicat com es troba l'equip en aquesta pretemporada que té el repte especial de la prèvia de la Champions. Creu que l'equip arribarà al 90% de les seves possibilitats físiques.


Sigui el Beitar de Jerusalem o el Wisla de Cracòvia, el que és clar és que el rival que es trobi el Barça a la prèvia de la Lliga de Campions estarà més rodat físicament que el FC Barcelona, ja que porten més temps de treball acumulat. En el cas del Barça, Paco Seirul·lo ha explicat que “esperem aconseguir un nivell competitiu i estar gairebé al 90% de rendiment”.

Lluitar contra el ‘jet lag'

El preparador físic ha reconegut que la celebració de la gira afecta a la preparació, especialment per l'efecte del ‘jet lag' sobre els jugadors: “Hem accelerat tota la posada en forma perquè altres anys habitualment necessitàvem quatre setmanes mínim per estar en forma i aquesta en tenim només dues. S'ha accelerat tot el doble perquè tenim molt poc temps.”

I és que Paco Seirul·lo ha explicat que la diferència horària és un handicap a l'hora de treballar: “Fem un entrenament i hem d'estar un dia i mig perquè els jugadors es descarreguin.” D'aquí a un parell de dies, quan l'equip hagi estabilitzat els horaris, segons Paco Seirul·lo, haurà d'afrontar la tornada a Barcelona i un altre ‘jet lag’, en aquest cas “més molest ja que anem en contra del sol”.

Més paràmetres de control

entreno260708_x1x.jpgAquesta temporada han variat una part dels responsables de la preparació física, però això no significa, segons Paco Seirul·lo, un canvi dràstic en la manera de treballar: “Hem fet metodologies diferents. Intentem localitzar i controlar els mateixos paràmetres però amb metodologies diferents, en funció dels llocs específics dels jugadors o dels anys que porten en el club. Són diferents formes d'observar gairebé el mateix fenomen. No hem fet grans coses noves sinó que la metodologia és més sofisticada i tenim uns nivells més alts d'informació dels mateixos fenòmens.”

El nivell dels campions d'Europa

El preparador físic, que s'ha mostrat satisfet per l'adaptació de les noves incorporacions, creu que s'haurà de vigilar, a nivell físic, l'evolució dels jugadors que han participat en l'Eurocopa: “El problema el tindran d'aquí a dos mesos, però no ara, perquè han tingut poc temps de vacances i han reprès el treball molt ràpid. Hem de tenir cura amb ells a partir d'octubre o novembre.”
Seirul·lo: “Arribarem a la prèvia al 90%”
Sense entrenament
Després de l'entrenament en el Soldier Stadium, Pep Guardiola ha decidit suspendre la sessió prevista per a aquest diumenge al matí, abans del partit. Per tant, l'equip ja no es tornarà a entrenar fins al dilluns a la tarda, poc després d'aterrar a Nova York, el pròxim destí.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana