Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Qui ocuparà el lloc de Deco?


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

02.08.2008 05:13

Qui ocuparà el lloc de Deco?

David Saura (enviat especial)


Preguntes com les d'aquest titular han estat les que han hagut de respondre els jugadors del FC Barcelona. Ha succeït durant un acte promocional de la firma Nike, on el Barça ha participat en una iniciativa solidària.


Ja se sap que la innocència és una de les principals virtuts dels nens. Fruit d'aquesta innocència han sorgit preguntes d'allò més variades, durant un acte promocional en el Niketown de Chicago. Els protagonistes han estat un grup de nens d'una comunitat desafavorida de la ciutat. Els destinataris, els jugadors del Barça.

Presentació individual

Poc abans de les cinc de la tarda, tots els integrants de la plantilla del FC Barcelona s'han acostat fins al Niketown de Chicago, on un nombrós de joves aficionats esperaven els seus ídols. Un per un (excepte els cinc del planter), els membres de la plantilla han anat pujant a l'escenari, ubicat a l'interior de la botiga, mentre un ‘speaker' citava els seus noms.

El millor moviment de Márquez

acto_nike_2.jpgDesprés de les paraules d'agraïment i de benvinguda de Carles Puyol i Rafa Márquez -dos dels jugadors més aclamats al costat de Xavi i Henry-, ha arribat el torn per als joves assistents, que han pogut conèixer de primera mà l'opinió dels homes de Pep Guardiola. La primera qüestió ha estat per al mexicà: Quin és el teu moviment favorit? Després d'un somriure i del comentari ‘sotovoce' d'algun company, Márquez ha estat precís. “La passada llarga”, ha dit.

Preguntes directes

Després s'han succeït altres preguntes subjectes a menys interpretacions distorsionades: Què es requereix per ser professional? Quina importància té el treball en equip per aconseguir ser un equip important? Quantes hores jugaves de petit? Quins consells donaries a un jugador que comença? Quin ha estat el teu millor gol? Valdés, Martín Cáceres, Puyol, Eto'o i Henry han estat, per aquest ordre i per exprés desig dels nens, els encarregats de solucionar les inquietuds dels joves aspirants a futbolistes. Les respostes, similars a les que es poden escoltar en una sala de premsa.

Per cert, la resposta a la pregunta inicial sobre Deco ha estat resposta pel capità. “El míster decidirà”, ha comentat un diplomàtic Puyol.
Qui ocuparà el lloc de Deco?

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Al costat dels nens
Durant aquest acte, Nike i el FC Barcelona han volgut deixar constància del seu compromís solidari i del perquè del ‘Més que un club'. És per això que han fet una donació a l'organització Urban Initiatives, que fruit d'aquesta iniciativa posarà en marxa un programa especial amb els joves de la Goethe Elementary School.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana