Quatre blaugranes titulars al triomf espanyol (0-2)

20.06.2009 22:18

La selecció espanyola s’ha classificat com a primera de grup per a les semifinals de la Copa Confederacions. Villa i Llorente han marcat els dos gols d’un equip que ha comptat amb la presència de quatre blaugranes al llarg de tot el partit.

Vicente Del Bosque ha presentat contra Sud-àfrica un onze titular amb els quatre blaugranes convocats per a la Copa Confederacions.
Puyol, Piqué, Xavi i Busquets, per primera vegada titular, han jugat els 90 minuts del partit.

De més a menys

Dos xuts perillosos de Riera i Villa als primers cinc miunuts del partit feien preveure un partit de clar domini espanyol, però amb el pas dels minuts la tàctica defensiva dels de Joel Santana ha aconseguit refredar el matx.

Els de Del Bosque dominaven amb un Sergio Busquets omnipresent, però els sud-africans gairebé no patien en defensa. El matx s’ha animat al tram final del primer temps amb una ocasió per a cada equip. Ni Torres ni Modise, però, han estat encertats i el primer període ha acabat sense gols.

Resolen els davanters

705781_w2.jpgDavid Villa ha estat el protagonista dels primers instants de la segona part. L’asturià ha fallat un penal al minut 50, però tan sols 20 segons després ha marcat el 0-1 amb una rematada creuada amb la cama esquerra.
Després d’uns minuts de domini local però sense ocasions clares de gol, Espanya ha marcat el segon gol, al minut 71, en una acció a pilota aturada. Xavi ha servit una falta lateral que Cesc ha desviat i Llorente ha rematat al fons de la xarxa només onze minuts després d’haver substituït Torres.

Primers de grup

Amb aquest triomf, el combinat espanyol ha acabat la primera fase de la Copa Confederacions en la primera posició del grup A. Amb l’empat de l'Iraq (0-0) contra Nova Zelanda, Sud-àfrica s’ha classificat com a segona de grup.

Gol de Touré

TOURE_copia.jpgTouré Yayá ha marcat el primer gol de la Costa d’Ivori en el partit que els ivorians han guanyat (2-3) al camp de Burkina Faso. El migcampista blaugrana ha jugat els 90 minuts d’aquest partit vàlid per a la classificació del Mundial 2010. Drogba i Tall en pròpia porta per la Costa d’Ivori i Pitroipa i Bance pels locals han estat els altres golejadors del matx.