Alves s’estrena amb triomf sofert (4-3)

15.06.2009 18:07

La selecció brasilera ha començat la Copa de les Confederacions amb una victòria contra Egipte per 4-3, gràcies a un penal en temps de descompte. Dani Alves ha estat un dels futbolistes més destacats de la pentacampiona.

Dani Alves ha debutat amb la selecció brasilera a la Copa de les Confederacions guanyant Egipte per 4-3 en un final d’infart. El defensa del Barça ha jugat els noranta minuts com a lateral dret i s’ha mostrat molt actiu en tot moment.

Inici mogut

La ‘canarinha’ ha estat superior en el primer temps. Tot just al minut 5, Kaka ha rebut una passada d’Alves a l’interior de l’àrea i ha marcat l’1-0 després d’una bona acció personal. La resposta d’Egipte ha estat ràpida: Zidan ha empatat amb un cop de cap inapel•lable (min. 8). La cirereta a un inici espectacular l’ha posat Luis Fabiano amb el 2-1 al minut 11.

Dani Alves ha tingut el tercer amb un llançament de falta enverinat (min. 36). Aquest ha arribat en el córner posterior, amb una imponent rematada de Juan.

Canvi inesperat de guió

Tot semblava a favor de la pentacampiona fins que al minut 54 Shaky ha escurçat distàncies amb una canonada des de fora de l’àrea. Tot seguit, Zidan ha culminat un contraatac amb un xut ras que ha batut Julio César.

En un final molt obert, la balança s’ha acabat decantant cap al cantó del Brasil. L’egipci Almuhamadi ha comès penal en evitar amb la mà el gol de Lucio. Amb el temps reglamentari complert, Kaka ha transformat la pena màxima i ha sentenciat el duel.

Espanya juga dimecres

Els pròxims blaugranes que entraran en acció a la Copa de les Confederacions seran els internacionals per Espanya. Després de vèncer Nova Zelanda per 5-0, Puyol, Piqué, Xavi i Busquets s’enfrontaran a l’Iraq dimecres (16.00 h).