El United s’emporta el derbi (2-0)

10.05.2009 17:28

El Manchester United, rival del Barça a la final de la Champions, ha fet un pas de gegant per repetir títol a la Premiership amb una victòria davant el Manchester City. Cristiano Ronaldo i Tévez han marcat.

El Manchester United conserva els tres punts d’avantatge sobre el Liverpool al capdavant de la Premier League després de guanyar el Manchester City per 2-0.

Sentència ràpida

La victòria del conjunt que dirigeix Sir Alex Ferguson s’ha gestat al primer temps. Al minut 18, Cristiano Ronaldo marcava l’1-0 amb una falta directa que ha desviat la barrera. Just abans del descans, Carlos Tévez ha anotat el 2-0 definitiu en una brillant jugada personal.

En la segona part, el United ha controlat el joc i ha evitat qualsevol ensurt.

Els ‘red devils’ juguen dimecres un partit ajornat al camp del Wigan. Si el guanyen serien pràcticament campions de Lliga, ja que tindrien sis punts de marge a dues jornades per al final del campionat.