El Manchester United repeteix final (1-3)

05.05.2009 22:42

Berta Brau

Amb gols de Park i Cristiano Ronaldo (2) el Manchester s’ha convertit en el primer finalista de la Champions. L’Arsenal, gairebé esborrat del camp, s’ha hagut de conformar amb el gol de l’honor marcat per Van Persie.

Amb una gran actuació a l’Emirates Stadium, el Manchester United ha confirmat el seu bon estat de forma sentenciant el seu passi a la final de la Lliga de Campions (1-3). D’aquesta manera el conjunt de Sir Alex Fergusson lluitarà per segon any consecutiu per fer-se amb el màxim guardó del futbol europeu.

El Manchester marca el ritme

Xiulet inicial i cinc minuts per agafar mides és tot el que ha necessitat el Manchester United per donar un cop d’efecte al partit i a l’eliminatòria. Una jugada amb firma de Cristiano Ronaldo que ha fet una centrada a l’àrea petita que el coreà Park ha rematat ha fet pujar en el minut 8 el 0 a 1 en el marcador.

Tres minuts després…el segon

ARSENAL-MANCHESTER_06.jpgSense temps de reacció l’Arsenal ha vist com el Manchester Utd anava a batre la seva porteria. Tres minuts després del primer gol, Cristiano Ronaldo ha marcat el segon convertint un llançament de falta directa. Amb el 0-2 aconseguit en només 11 minuts l’actual campió d’Europa deixava clar quins ritmes sonarien en el concert de l’Emirates Stadium.

Atac sense compassió

ARSENAL-MANCHESTER_11.jpgTot i tenir pràcticament l’eliminatòria sentenciada, tenint en compte el resultat de l’anada (1-0), els ‘red devils’ no han donat treva als homes d’Arsène Wenger que han vist constantment assetjada la seva porteria. Amb constants recuperacions de pilota i jugades ofensives per part de totes les línies del Manchester Utd, els locals han tingut escasses ocasions per a crear perill. Malgrat la palesa superioritat visitant, l’Arsenal no ha abandonat la lluita. Amb el 0 a 2 s’ha arribat a la mitja part.

Canvi de marcador a la represa

Els 15 minuts de descans no han servit per amansar les feres del United que han tornat a saltar al camp amb fam de gol. En el minut 61 les intencions s’han convertit en fets i Cristiano Ronaldo ha marcat el tercer culminant una jugada de contraatac. En el minut 75 Fletcher ha comès penal sobre Cesc Fàbregas i ha vist targeta vermella. Van Persie ha convertit la pena màxima marcant el gol de l’honor dels londinencs. Marcador final: 1 a 3. El Manchester ho celebra, l’Arsenal s’acomiada d’Europa.
Fitxa del partit
Arsenal, 1
Manchester United, 3

Arsenal: Almunia, Sagna, Fàbregas, Touré, Nasri, Van Persie (Vela, min. 79), Walcott (Bendtner, min. 63), Song, Djourou, Adebayor, Gibbs (Eboué, min. 46)

Manchester United: Van der Sar, Evra (Rafael, min. 65), Ferdinand, Cristiano Ronaldo, Anderson (Giggs, min. 63), Rooney (Berbatov, min. 66), Park, Vidic, Carrick, O’Shea, Fletcher

Gols: 0-1 Park (min. 8), 0-2 Cristiano Ronaldo (min. 11), 0-3 Cristiano Ronaldo (min. 61), 1-3 Van Persie (min. 76)