El títol de Lliga, a 5 punts

02.05.2009 21:36

David Saura

La victòria del Barça al Santiago Bernabéu deixa el campionat de Lliga a només 5 punts. Al Barça li queden quatre partits per guanyar el títol, que fins i tot podria aconseguir el cap de setmana que ve al Camp Nou.

El Barça cada cop està més a prop del 19è títol de Lliga de la seva història. Si aconsegueix cinc punts en les quatre jornades que queden, el Barça s’assegurarà el títol encara que el Reial Madrid guanyi els quatre partits que també li queden.

WEB_11.jpgAmb la victòria espectacular al Santiago Bernabéu, el conjunt de Pep Guardiola ja acumula 85 punts, mentre que el Reial Madrid en suma 78. A més, cal tenir en compte que, en cas d’empat a punts, els blaugrana s’endurien el campionat ja que han guanyat els dos enfrontaments directes contra el Reial Madrid.

La primera opció, al Camp Nou

Davant d’aquesta situació, el Barça fins i tot podria guanyar el títol la pròxima jornada. Si el Reial Madrid, que juga dissabte (22 hores) al camp del València, perd o empata, s’obririen opcions per als blaugrana, que amb una victòria contra el Vila-real (diumenge, a les 19 hores) seria matemàticament campió.

A continuació repassem les quatre últimes jornades de la Lliga del Barça i del Reial Madrid: