Kalou dóna els tres punts al Chelsea (0-1)

25.04.2009 18:26

Un solitari gol de Kalou ha decidit el matx contra el West Ham. Amb aquest resultat, el Chelsea es manté a la tercera posició de la Premier League.

El Chelsea arribarà al Camp Nou amb la moral alta. La visita a Upton Park es preveia complicada. I així ha estat. Perquè fins al minut 55 Salomon Kalou no ha pogut desnivellar el partit. Ha estat la seva novena diana de la temporada.

Cech atura un penal

El triomf té encara més valor pel que ha passat un quart d’hora després del gol, quan Cech ha hagut d’aturar un penal a Mark Noble. Finalment, el Chelsea ha sumat un nou triomf i ja suma 71 punts.
El United goleja (5-2)
El Manchester United, un altre dels equips encara vius a la Lliga de Campions, ha remuntat i golejat el Tottenham a Old Trafford. A la mitja part s'ha arribat amb un perillós 0-2, però els d'Alex Ferguson han capgirat el marcador amb una segona part d'escàndol, en què ha marcat cinc gols que el permeten continuar líder.