El Bayern cau golejat pel Wolfsburg (5-1)

04.04.2009 18:12

El proper rival del Barça ha patit una dolorosa derrota al camp del Wolfsburg en el duel pel liderat de la Bundesliga. Ara, els de Klinsmann se situen quarts a tres punts del primer.

El Bayern de Munic es plantarà dimecres al Camp Nou després d’haver encaixat una golejada contundent a la Bundesliga. L’equip bavarès, que ha jugat pràcticament amb tota l’artilleria (només tenia les baixes de Klose, Demichelis i Van Buyten), ha caigut per 5-1 al camp del Wolfsburg en una segona meitat per oblidar.

Un quart d’hora nefast

lucioweb.jpgEls locals s’han avançat al minut 44 mitjançant Gentner, però Luca Toni ha empatat a continuació (min. 45). La segona part del conjunt que dirigeix Jürgen Klinsmann ha estat per oblidar, sobretot els 14 minuts que van del 63 al 77, en què ha encaixat quatre gols. Dzeko i Grafite n’han estat els autors per partida doble. Durant aquest període, el central Lucio ha hagut d’abandonar el terreny de joc per lesió.

Amb aquesta derrota, el Bayern se situa quart a la Bundesliga, a tres punts del líder, precisament el Wolfsburg.
La fitxa
VFL WOLFSBURG, 5
FC BAYERN, 1

VFL Wolfsburg: Benaglio (Lenz, 89’), Pekarik (Dejagah, 86’), Simunek, Barzagli, Schäfer, Josué, Riether, Gentner, Misimovic, Grafite (Okubo, 86’) i Dzeko.

FC Bayern: Rensing, Lell, Lucio (Ottl, 67’), Breno, Lahm (Borowski, 80’), Schweinsteiger (Sosa, 70’), Van Bommel, Zé Roberto, Ribéry, Toni i Podolski.

Gols: 1-0 Gentner (min. 44), 1-1 Toni (min. 45), 2-1 Dzeko (min. 63), 3-1 Dzeko (min. 66), 4-1 Grafite (min. 74), 5-1 Grafite (min. 77).