Busquets debuta amb victòria (1-2)

01.04.2009 22:31

La selecció espanyola ha donat un pas més cap a Sudàfrica 2010 després de guanyar a Turquia per 1-2 en un partit en que Sergio Busquets ha pogut debutar amb el combinat de Vicente Del Bosque. Xavi i Piqué han jugat els 90 minuts.

La selecció espanyola ha donat un pas quasi definitiu en el seu camí cap a Sudàfrica 2010 després de guanyar a Turquia a Istambul per 1-2. L’equip de Vicente Del Bosque ha capgirat el gol inicial de Senturk en un partit intents i amb alternatives en el domini del joc.

Xavi i Piqué, titulars

Vicente Del Bosque ha alineat de sortida els blaugranes Xavi i Piqué. Tots dos han jugat els 90 minuts i han quallat una bona actuació. Busquets, per la seva banda, s’ha segut a la banqueta. XAVI.jpgDesprés d’uns primers minuts de pressió de l’equip turc, la selecció espanyola ha començat a imposar la seva superior qualitat tècnica, apropant-se amb perill a la porteria de Volkan Demirel. Així, Riera i Fernando Torrres han estat a punt d’inaugurar el marcador.

Però quan millor ho estava fent el combinat de Del Bosque, Senturk marcava l’1-0 per Turquia després de rematar a porteria buida una passada de Tunkay. El gol ha deixat tocada la selecció espanyola que ha pogut encaixar algun gol més en accions de contracop dels turcs.

Reacció espanyola

En el segon temps s’ha vist la millor versió del combinat espanyol. En el minut 63, l’àrbitre xiulava penal per unes mans d’ Uzulmaz evitant un remat de Torres. Xabi Alonso l’ha transformat en el gol de l’empat.

GOL_RIERA.jpgEl gol ha tranquil•litzat el joc espanyol que ha passat a dominar clarament el partit. En el minut 75. Vicente Del Bosque ha reforçat el mig del camp donant entrada al blaugrana Sergio Busquets que, d’aquesta manera, ha debutat amb la selecció absoluta en partit oficial. En temps afegit i després d’algunes aproximacions dels turcs, Riera ha sentenciat el partit amb un segon gol.

Hleb marca en el Kazakhstan- Bielorússia (1-5)

El migcampista blaugrana Alexander Hleb ha estat protagonista en la victòria de Bielorússia contra Kazakhstan per 1-5 al marcar el gol de l’empat de la seva selecció. Els locals es van avançar en el marcador en el minut 10 però Hleb empatava el partit en el 47. El gol ha donat ales a Bielorússia que no ha tingut problemes per golejar i mantenir vives les esperances d’apropar-se als primers llocs del grup 6 de la Zona Europea

Primer gol de Hleb en partit oficial
El gol de Hleb contra Kazakhstan ha estat el primer que marca aquesta temporada en partit oficial. L’últim gol que ha marcat va ser en el partit amistós que el Barça va jugar contra el Chivas a Nova York. El Barça va guanyar per 2-5 i Hleb va marcar el 0-2 pels blaugranes.