El Bayern s’apropa al líder (1-0)

21.03.2009 18:47

El Bayern de Munic, proper rival del Barça a la Champions, és més a prop del liderat després de guanyar per 1-0 el Karlsruhe. Ribéry, que tornava a l’equip, ha estat el jugador més destacat dels bavaresos.

La victòria del Bayern de Munic contra el Karlsruhe (1-0) i la derrota del líder, l’Hertha de Berlín al camp de l’Stuttgart (2-0) deixa el rival del Barça a la Champions a només un punt del liderat de la Bundesliga. Un gol de Sosa en el primer temps ha estat suficient perquè el Bayern s’imposés al cuer en un partit en què Ribéry tornava a l’equip després de 17 dies de baixa per lesió.

Domini total del Bayern

GOL_SOSA.jpgL’extrem francès del Bayern va ser l’element més desequilibrant del Bayern de Munic. Els locals van dominar totalment el Karlsruhe durant els primers 45 minuts. Lell, Schweinsteiger i el mateix Ribéry van poder marcar durant el primer quart d’hora de partit. El marcador no es va moure fins al minut 34. Sosa marcava l’1-0, després de rematar a plaer una centrada de Ribéry. Amb aquest gol, el davanter argentí s’estrenava a la Bundesliga.

El segon gol no arriba

RIBERY_2.jpgEn el segon temps, el Bayern ha buscat amb insistència el segon gol que deixés el partit sentenciat. Sota la direcció d’un inspirat Ribéry, els locals van disposar d’algunes ocasions de gol a peus de Podolski, De Michelis i Van Buyten. El Karlsruhe va buscar tímidament el gol de l’empat, però la defensa local es va mostrar molt sòlida en tot moment .
Derrota del Chelsea
El Chelsea ha deixat escapar una gran oportunitat per apropar-se al Manchester United, ja que ha perdut al camp del Tottenham per 1-0. L’únic gol del partit l’ha marcat Modric al minut 50. El seu rival a quarts de final de la Champions, el Liverpool, s’enfrontarà aquest diumenge a les 16.00 h a l’Aston Villa a l’estadi d’Anfield.