La gran nit de Messi (4-0)

29.03.2009 09:22

Leo Messi va brillar amb llum pròpia en la victòria de l'Argentina davant Veneçuela (4-0). El nou '10' de la selecció 'albiceleste' va liderar l’equip en el debut oficial de Maradona a la banqueta.

Leo Messi va demostrar que no li ve gran portar el mític número 10 de la selecció. El blaugrana va liderar la selecció argentina en la victòria davant Veneçuela (4-0) en el partit de l'onzena jornada de la fase sud-americana del Mundial 2010, disputat al Monumental de Buenos Aires. Messi, que va jugar els 90 minuts, va obrir el camí de la victòria amb el primer gol, va servir el segon a Tévez i es va mostrar com el davanter més incisiu del trident argentí.

Golejada treballada

En el seu debut a la banqueta en partit oficial, Maradona va alinear un onze molt ofensiu amb un 3-4-3 per trencar la sòlida defensa de Veneçuela i l'equip va haver de treballar molt en atac fins a obrir el marcador. Ho va aconseguir Messi en el minut 25, després de culminar una paret amb Tévez. Aplanat el camí, l’Argentina va oferir la seva millor versió. Messi, després d'una gran jugada individual, va servir el 2-0 a Tévez en el minut 47. Maxi Rodríguez (min. 56) i Agüero (min. 73) van arrodonir la victòria amb dos gols més.

Després d'aquesta victòria, l’Argentina s'enfrontarà dimecres a Bolívia a La Paz en un partit que es jugarà a més de 3.000 metres d'altitud.
L’Equador-Brasil, a les 23.00 hores
La selecció del Brasil, amb el blaugrana Alves entre els convocats, s'enfrontarà a l'Equador a Quito diumenge a les 23.00 hores. Alves començarà el partit des de la banqueta, ja que el seleccionador Dunga va anunciar que el lateral de l'Inter de Milà Maicon sortirà a l'equip titular.