Liderat consolidat contra el València (11-9)

28.03.2009 11:13

L’equip de veterans del FC Barcelona es va imposar divendres al València, en una nova jornada de la Lliga de futbol indoor. Els blaugranes van haver de remuntar un partit que al descans perdien per 3 a 5.

El FC Barcelona va haver de suar de valent per emportar-se una nova victòria a la Lliga de futbol indoor i poder consolidar-se a la part alta de la classificació. El rival va ser el València, que va posar les coses difícils al conjunt barcelonista. Amb aquest triomf el Barça està cinc punts per damunt del segon, el Reial Madrid, que té un partit menys que els blaugranes.

Força igualat

En els primers compassos del partit, el marcador va estar molt igualat. El conjunt valencià, liderat per Juan Sánchez, va ser el primer a trencar el 0 a 0. Tot seguit, els dos conjunts van marcar fins a posar el 3-3 al minut 19. Abans d’arribar al descans, el València va aconseguir obrir una escletxa en el marcador i va situar el 3-5.

Remuntada a la segona part

Però l’equip entrenat per Òscar Garcia no va abaixar els braços, i tot i que només començar el segon temps Camarasa feia el sisè per als valencians, els blaugranes es van posar les piles i van aconseguir fer un parcial de 7 a 1. La remuntada la van liderar Christiansen, Pinilla i Barbarà.

Amb aquest avantatge, el domini del Barça va ser absolut i el partit es va acabar amb el definitiu 11 a 9 en el marcador.

Descans fins al mes de maig

Ara, l’equip de veterans del Barça tindrà un petit descans fins a principis del mes de maig. I és que l’1 de maig es disputarà a Madrid el clàssic entre el Barça i el conjunt blanc, just el cap de setmana que els dos clubs es trobaran en el partit de la Lliga espanyola.
La fitxa
FC Barcelona, 1
València, 9

FC Barcelona: Angoy, Barbarà, Sergi, De Quintana, Roger – cinc inicial –, Busquets, Villena, Carreras, Pinilla i Christiansen.

València: Bartual, Garrido, Giner, Juan Sánchez, Camarasa – cinc inicial -, Antonio Muñoz, Ciraolo, Tatín, Soto i Rubio.

Àrbitre: Ansuategui Roca.

Gols: 0-1, Juan Sánchez (3’); 1-1, Barbarà (14’); 1-2, Soto (15’); 2-2, Christiansen (15’); 3-2, Pinilla (18’); 3-3, Rubio (19’); 3-4, Juan Sánchez (28’); 3-5 Soto (30’); 3-6, Camarasa (32’); 4-6, Pinilla (34’); 4-7, Juan Sánchez (36’); 5-7, Christiansen (38’); 6-7, Barbarà (40’); 7-7, Christiansen (44’); 8-7, Carreras (46’); 9-7, Pinilla (48’); 10-7, De Quintana (50’); 10-8, Juan Sánchez (56’); 10-9, Juan Sánchez (57’); 11-9, (58’).